Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loginka

Jak ustawić piekarnik?

Polecane posty

Witam. Mam piekarnik Mastercook Wrozamet i nie wiem jak ustawić temperaturę 180-200 stopni gdyż on ma pokrętło ze skalą od 1 do 8... ma bądź miał ktoś taki piekarnik? Pomocy ;)

Gość IQ50
Instrukcja jest do czytania a nie do rozpalania w piecu 🖐️

Gość andżejs
Noi dlatego właśnie lepiej kupować elektryczny piekarnik a nie gazowy, wszystko sobie ustawiasz zdalnie na programatorze!

Gość wuanderzac
a jaki teraz elektryczny piekarnik warto kupić, co jest na topie?

Gość Piekarnik :/
Witam. Mam taki sam problem tylko że u mnie jest regulacja od 1-3. Kuchenka jest z Beko . Wiekszego problemu nie mam z przyrządzeniem dania ,ale z ciastami już nie jest tak super. Może się ktoś orientuje ?

Gość gość
Bo trzeba czytać instrukcję obsługi a nie wyrzucać ją. Tam jest opisane. Tak to zgaduj zgadula albo kup sobie termometr i sprawdź jak jest wyskalowane. Poszukaj na necie instrukcji do twojego modelu, może na stronie producenta.

Gość Martuśla
Do gość - a Ty powinieneś czytać ze zrozumieniem. Ja kupiłam całe mieszkanie, a poprzedni właściciele nie mieli instrukcji i to nie moja wina, że oni wyrzucili instrukcję!

Gość Martuśla
A piekarnik ma 12 lat i nie ma na nim napisane jaki to model, a na stronie producenta (czyt. Ardo) nie mają instrukcji. Inaczej bym nie pisała a znalazła ją i przeczytała.

Gość gość
Przepraszam. Zdarza się, że czytam tylko tytuł tematu i odpowiadam na niego. Teraz tak zrobiłem. :O Pozostaje termometr, dość drogi, i samemu wyskalować. Taki termometr starczy do końca życia ale bardzo rzadko jest potrzebny. Może spróbuj maila do producenta z zapytaniem, no ale musisz znać jaki to jest model. To chyba doopa blada. I jeszcze raz przepraszam, wina jest moja.

Gość gość
Jakaś ta twoja propaganda ideelogiczno-ekologiczna jest marnej jakości. Wygląda na kopiuj wklej gotowego tekstu który z zaangażowaniem rozpowszechniasz. Karp to w latach sześćdziesiątych ubiegłego wieku został rozpowszechniony jako "tradycyjny" na Wigilię. Karp nigdy wcześniej nie był w Polsce potrawą wigilijną. Jak widać zrobili to skutecznie, wszyscy uważają go za obowiązkową i tradycyjną. Po za tym jak uderzenie w cześć czołową głowy śledzia może oddzielić mu głowę???!!! No i jak żywemu w środku Polski??? Wtedy wszystkiego brakowało, a spróbuj teraz kupić sobie żywego śledzia :D Życzę powodzenia :D Bzdura kompletna!! Powołujesz się na cytaty których nigdy nie było, przepisujesz tekst propagandowy wierząc w to i nie zastanawiasz się i nie czytasz. Ty "myślisz", "wierzysz", masz "słuszną ideologię".

Gość gość
Hej a ja mam Amica Comfort i. I też nie wiem co i jak, to nie moja kuchenka a instrukcji nie mam :( tylko na pokrętle nie ma nawet cyfr ;(

Gość gość
I jak te skale od 1-8 jakie stopnie

Gość Mastercook gazowy

PIEKARNIK Z CYFERKAMI 
1 - temp. 125 st.
2 - 140 st.
3 - 160 st.
4 - 180 st.
5 - 200 st.
6 - 220 st.
7 - 240 st.
8 - 260 st.