Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię to...

Jutro wigilia...

Polecane posty

Gość Lubię to...
Może Ciebie rżnął tatuś skoro tak piszesz? Jest mi żal podszywaczy, ale co tam pewnie się tym czują dowartościowani. Biedni:(

Gość Lubię to...
Ja jestem bardziej ambitna. Lubie sobię w taka wigilijna noc, zejsc na dol do moich swinek i prowadzic z nimi ambiwalentna dyskusje na tematy polityczne i o topniejacych lodowcach, nawet sobie nie zdajecie sprawy ile takie swinie maja do powiedzenia. Na koniec w ramach wdzięcznosci lubie uczynic poklon w ich strone i possac kazdemu z osobna pale! To mnie dopiero dowartosiowywuje.

Gość Lubię to...
Ja pierdolę uwielbiam takich imbecyli:D

Gość Lubię to...
Ej no ludzie, piszcie cos. Ciagle sama musze sobie topik podnosic. Wychodze na shisofreniczke, bo gadam sama ze soba :( Mam jeszcze wiele zwierzatek w swojej ubojni i wiele erotycznych historyjek z nimi zwiazanych. Ale nie taki byl temat dyskusji

Gość Lubię to...
Mam rozdwojenie jaźni i mnóstwo osobowości. Najbardziej zależy mi na tym żeby każdy czytał mój topik tak ! Chcę być sławna! Piszczie błagam....

Gość vxcfvsdfs
a wypierdalaj glupia pizdo pby ojciec cie zaruchal na smierc

Gość mam to gdzieś
hipokryzja,najbardziej zakłamane i obłudne swięta,jakie ludzie sobie wymyslili,czekam tylko ,żeby ta szopka się skończyła

Gość Lubię to...
Czego wy chcecie. Olejcie te swoje rodzinki. Najpiekniejsze jest to, ze moge wkoncu wdac sie w dysputy z moimi konmi, psami i krolikami..:) I tylko raz do roku uprawiamy seks na czlowieka, a nie na pieska czy inne pozycje. To jest piekne :) jak sprawie ze pies dojdzie w moich ustach, a sperma wycieka mi na twarz - czuje magie swiąt! ALLELUJA!

Gość Lubię to...
co jest, nie kochacie mnie?

Gość mmmmmmmmmmmmmmn
up