Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkjkklkkj

Kiedy robicie rybe po grecku?

Polecane posty

Gość kkjkklkkj

Dzisiaj czy jutro?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Meliissssaaa
ja dzisiaj, bo jutro już nie bede miala na to czasu :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja zrobiłam dzisiaj
to też zależy, czy chcesz ją jeść na zimno czy na ciepło - no bo jak na ciepło, to przed podaniem trzeba robić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kkjkklkkj
A jak smakuje ta ryba na zimno? Nigdy nie robilam ryby po grecku i też wolalabym ja dzisiaj zrobic bo jutro mam jeszcze sporo pracy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mloda kuchareczka
Najlepiej smakuje wlasnie na zimno i powinno się ja przyrządzać 1-2 dni przed podaniem, wtedy smakuje najlepiej. Jakbys jutro dopiero robila, to gwarantuje ci, że nie byłaby taka smaczna. Pędem leć do kuchni. Jak masz włoszyznę w paski mrożoną, to zrobisz rybkę w 20 minut:). Moja juz gotowa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ilonkaaaaaaaaaaaaaa
dzi zrobiłam kawalek gniopa ale zjedza i to

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość od dawna wiadomo ze polacy
jutroooooo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kkjkklkkj
Dziekuje, wlasnie wykorzystałam męża do tarcia włoszczyzny ;) Mam jeszcze pytanie, czy rybe obtoczyć w samej mace czy w jajku tez?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ilonkaaaaaaaaaaaaaa
tylko o zarciu myslicie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co do panierowania
niektórzy lubią tak jak kotlety - mąka, jajko, bułka tarta (ew. mąka krupczatka). U mnie w domu rybę zawsze robiło się tylko w mące, więc ja też tak wolę, a poza tym panierka wchłania cały tłuszcz. A na ciepło też lubię - jako danie obiadowe. Ale na zimno - pycha! A warzywa tak naprawdę powinno się kroić w drobne słupki, a nie trzeć, ale do tego to trzeba by mieć ze trzech mężów - w dodatku umiejących kroić :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kkjkklkkj
dziekuje :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co do panierowania
i nie zapomnij posolić :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghjkl
ja zrobiłam już wczoraj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×