Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SARIN

prośba o opinie

Polecane posty

Gość
Bez przesady nikt nie jest idealny

Gość
jasne, już wklejam :D a potem przez najbliższy rok ktoś je tu będzie upubliczniał :p

Gość PSG-1
pff nikt się nie pochwali, każda wklei foty dziewczyn, z którymi teraz są ich ex i będą podpytywać czy są ładne (oczywiście na pomarańczowym nicku i zarzekając się, że to one są na zdjęciach)

Gość Blondyyynkaaaa
Jestem wielką fanką blondynów oraz rudych Panów (rudych w szczególności), ale Ty mi się nie podobasz. Kilka przyczyn: - masz szeroki nos -niemiły wyraz twarzy (ale to moja subiektywna ocena) - masz nieładną cerę, powinienes używać jakichś kremow dobrych do cery problemowej, choc wielu facetom się zdaje, ze takie bajery dotyczą tylko kobiet - bzdura. - na 1 zdjęciu faktycznie wyszedlej nienajgorzej, jest najlepsze ze wszystkich - ostatnie zdjęcie jest fascynujące, Ciebie nie widać na nim wlasciwie wcale, natomiast widać jakąś imprezkę/posiadówke oraz dwie kobiety. Wnioskuję, że chciałeś się pochwalic a) że bywasz na imprezach, jestes towarzyski b) masz ładny wystroj wnetrza, badz ktos z Twoich znajomych c) (najprawdopodobniej), ze przebywasz w towarzystwie kobiet, masz kolezanki itp.;) Niestety, wszystko to świadczy, że z Twoim charakterem jest coś nie tak, moze jakis komplex, do podobnych wniosków skladnia fakt dodania zdjec na kafe i pytania o opinię. W ten wlasnie sposob udalo mi się przez zdjęcia wyrobić sobie zdanie o jakiejś tam częsci Twojego charakteru hehe:) Może i błędnie, ale takie zdanie się nasuwa:) nic nie poradze:)

Gość PSG-1
ja też jestem blondynem i przegrałem życie. Blondyni mają jasną, ziemistą karnację przez co są nieatrakcyjni.

zakompleksiony jestem-to fakt. ale towarzyski w żadnym stopniu nie,wręcz unikam imprez i ludzi. uwielbiam dom i święty spokój.

nie wierze,że komuś będzie zależało na wklejaniu czyiś obcych fotek ...

tu nie o kolor włosów chodzi,jak masz ładną twarz i doba budowe ciała to powodzenie będzie nawet jeśli byłbyś rudy :P

Gość Blondyyynkaaaa
PSG - hehe no jak tam sobie uważasz. Dla mnie istnieją tylko blondyni (niezależnie jaka maja cere, a fakt, ze mają jasną, czesto o nieciekawym kolorycie) oraz rudzi:) Dla mnie to jakiś tam ideał mężczyzny;) Oczywiście pomijam inne warunki wyglądowe;)

blondynkaaaa-a ile Ty masz lat tak z ciekawośći pytam,(wiem,żę nie wypada)

Gość andrea1987
http://girlpr0n.com/images/sawyer1.jpg co za ciacho mniam! :P tak żeby nie robić offtopa to skomentuje twój wygląd. ogółem z twarzą nie jest źle (pomijam jasną cerę bo to normalne), fakt masz szeroki nos i jakieś takie nijakie usta dziwne. Brwi masz takie jakbyś był wredny, zły. No i jesteś strasznie chudy :/ Ale jest ok!

70 kg na 170 cm to chudy ? no dobra,pewnie tak wyszedłem na zdjęciach . czyli nie jestem ostatnim pasztetem ? :C

no usta mam duże dość i trochę krzywe,wszystko przez wade wrodzoną,to samo z nosem,duży i lekko zniekształcony z prawej strony

kilka osób się wypowidziało,dziękuję serdecznie za opinie,czekam na kolejne :D

Gość a mi się podobają
blondyni, boa sama jestem blondynką, ale ciemniejszą niż ty, ile masz lat? 17? wyglądasz o.k., rób sobie zdjęcia z profilu (jak na I zdjęciu), a nie centralnie całej twarzy

Gość a mi się podobają
trochę jesteś podobny do Piotra Zabrodzkiego (Mista Pita z Senk Że) znasz?

no wszystko przez ten nos,tak centralnie twarz byłaby z grubsza ok niebawem 20 latek stuknie(marzec) szkda,że w realu widziy twarz głównie centralnie a nie z profilu... ehhh

Gość moim zdaniem wystarczy
korekta nosa i ust, siłownia i będziesz całkiem ciastko

no troszke może tak,ale on ma raczej normalny nos,znaczy nie taki szerolajny :C

no cały czas myśle nad operacją plastyczną,rozmawiałem z rodzicami,ale kasy nie chcą dać.. poza tym boję się ,że operacja nie wyjdzie tak jak bym tego chciał,ba nawet mogą spieprzyć wszystko i będzie gorzej niż jest teraz,a na siłke chodze od 2 miesięcy.

a mi się podobają a Ty ile masz lat ?(wiem,że kobiet nie wypada pytać o to,ale cóż moja ciekawość silniejsza)