Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SARIN

ocencie same.

Polecane posty

z uśmiechem nie jest mi do twarzy :D 6,5- 65 % w średniej szkole to był dostateczny :D

dbam o siebie ile mogę,jedynie co,to fryzure mam taką se....(jeśli chodzi o dbanie o siebie w dniu dzisiejszym,nie z czasu gdy robiono te fotki)

Gość merryx.
Nie bierz tu pod uwagę szkolnego systemu oceniania. Człowieku, są ludzie, którzy mają większe problemy. A takie jeszcze pytanko ;) ile masz wzrostu?

hahaha zapytałaś o kolejną moją słabość... mam niewiele jak na faceta bo... całe 170 cm. wiem,że ludzie mają większe problemy,no ale wygląd też ważny w życiu jest,przynajmniej w jego młodej części

Gość blackpearl20
Jak dla mnie masz troszkę infantylne rysy twarzy... ale jak wiadomo kobiety lubią opiekować się dzieciaczkami, a twoje oblicze właśnie takie jest... kupidynie :)

Gość Lampucy
Masz zespol downa, bo tak wygladasz?

Gość heh ale teee
Przestan!Jestes normalnym fajnym młodym facetem i nie słuchaj debili!

Gość Migdałaaaa
ale kurdupel z ciebie haha, pociesz sie ze od pewnego pana leszka jesteś chcoiaz wyzszy :D

Gość merryx.
No a co Ty możesz z tym zrobić? Góra zarządziła, że tak ma być. I musisz się z tym pogodzić. I jestem pewna, że masz inne zalety. Popularnie nazywane 'wnętrzem człowieka' ;)

migdałaaa Ty to pewnie niższy od tego Pana leszka... pełno tutaj trolli,nie żebym odrzucał krytyke,ale potrafię rozróżnić konstruktywną krytyke od wyzwisk i oszczerstw.

ta tylko to wnętrze to nie jest w cenie i nigdy nie będzie ;p a Ty merryx.ile masz lat i wzrostu ( z ciekawości pytam)?

Gość Migdałaaaa
Muszę Cię zmartwić. Jestem wyższA nawet od Ciebie :)

ogolnie spoko :) ja bym wybrala inna fryzure na Twoim miejscu ogolnie jest dobrze :) co do wzrostu to duzo jest malych dziewczyn :) i wzrostem nie ma co sie przejmowac :)

Gość Polankawert
Łolaboga jak zobaczyłam Twoje fotki to musiałam czym prędzej do kilbla polecieć. Do pługa to Ty się nadajesz. Z taką twarzą to pewnie nawet dziewczyny nie miałeś, nie mówiąc już o dupczeniu. Ojojoj nie wierze ci świetlanje przyszlosci. --| To była konstruktywna krytyka |--

Gość Zyzek1900
Sarin Łał ale Twój tekst był zajebisty, tylko szkoda, że chujowy. Dziwisz sie ze jestes wysmiewany z powodu swojego wzrostu?

Gość uff... mniam mniam mniam
Sarin, oni pierdolą... Twarzyczkę małeś śliczną, a jak wyglądasz teraz... Pokaż się... Uwielbiam blondynów, a wtedy i wzrost nieważny, zresztą... jest nie tak najgorzej, znam niższych, takich po 160-165... A Danny De Vito co przy Tobie może powiedzieć... Hmm, cóż, kiepskie porownanie, aktor, forsa...

Polankacoś tam,to to nawet koło konstruktywnej i dobrze wyrażonej krytyki nie leżało :D

Gość Radosna Kaszankaa
Twarz ma śliczną? Dobrze, że są dziewczyny bez żadnego gustu, bo wtedy wszyscy fajni faceci byliby zajęci. KCK

ja mam gdzieś te obelgi od internotowych trolli ,napinaczy i onanistów.

Gość Polankawert
Nie chciało mi się na takiego buraka czasu i energii marnować, żeby to ubrać w ładniejsze słowa,

uff mniam mniam.nie mam aktualnej fotki nigdzie ,chociaż może,zaraz sprawdze...

Gość Zyzek1900
NIE! BŁAGAM NIE WKLEJEJ WIECEJ FOTEK! PRZED CHWILA JADLEM!