Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SARIN

ocencie same.

Polecane posty

Gość ty jestes naprawde ok
tylko zdjecie twarzy z bliska niekorzystne, jestes przystojny, ciekawy wyglad, wszystko zalezy od twojego nastawienia do siebie, ja tez mam ogromne kompleksy i inne zaburzenia, chodze nawet do psychologa, psychiatry. napiszę jeszcze raz zmien nastawienie do siebie bo jestes jaki jestes i juz, mozesz zmienic styl ubierania, czy fryzure ale rysy zostana(no chyba ze operacja). ale nie masz sie co zalamywac bo brzydki nie jestes:)

powiem krótko bardzo fajny przystojny blondynek nie masz może klasycznej urody jęsli chodzi o twarz, ale jesteś przystojny i na pewno możesz się podobać

Gość xoxox
Ja bym na twoim miejscu uwierzyła w to co piszą ludzie. Może to i chamskie trolle, ale to co samo się nasuwa po obejrzeniu swoich zdjęć opisują bardziej prymiwtywnym językiem. Nikt nie mowil, że wszyscy tutaj beda ci slodzic. jak chcesz poczytać jaki jesteś piekny i słodziachny to wracaj na fotke.

Gość xoxox
Bo tak wszyscy tacy desperaci jak ty lecza swoje kompleksy. Niech zgadnę same 11 miales? (jak każdy)

wszystkie zdjęcia twarzy z bliska mam niekorzystne przez nos i wade wrodzoną. piszecie ,że mogę się podobać,dlaczego więc nie mogę nikogo sobie znlaleć w rzeczywistości i nigdy z nikim nie byłem ?

jak widzisz ile ludzi tyle opini, tak samo jest w realu, nie zdolasz sie wszystkim spodobac(nikt nie jest w stanie tego zrobic) ale zawsze beda osoby ktore uznaja Cie za atrakcyjne. tylko skrajne przypadki brzydoty sie nie spodobaja. a ty jestes ok.

Gość Powiem taak
Brzydki bardzo może nie jesteś, ale masz taką urodę młodego Mietka oderwanego od pługa.

nie pamiętam,nie patrzyłem na to. z resztą czemu ja się tłumaczę ?

Gość merryx.
Nos to pół biedy! Ty nie masz nic ładnego w sobie, włosy jak strzecha, gruby pysk omg

a bo moj drogi nie tylko wyglad sie liczy, powtarzam jeszcze raz musisz zmienic nastawienie do siebie, kobieta potrzebuje oparcia, bezpieczenstwa, stanowczosci, facet musi byc pewny siebie, nie pokazywac ze ma kompleksy.

Gość Piekna lachonka
Nie masz się co dziwić. Nie startuj do ładnych dziewczyn, bo zostaniesz wyśmiany, a to boli.

no ja takiego bezpieczeństwa nie daję bo jestem niski. poza tym nie wmówisz mi,że wygląd to nie wszystko,wygląd to główna i kluczowa sprawa.

a co niby kobieta ma do ciebie podejsc i powiedziec : podobasz mi sie? wciaz obowiazuje model w ktorym to facet robi takie rzeczy, facet jest zdobywca, nie masz pojecia jak wielu facetow mi sie podoba ale nie mowie tego im.

Gość Marcuss
Haha chyba żartujesz. To, że ty nie podchodzisz do faceta, bo jesteś nieśmiała szara myszka to jescze nic nie znaczy. Heloo żyjemy w XXI wieku teraz to normalne, że dziewczyny zagadują facetów.

no i w tym sek ze nie startujesz, mi nawet jeden facet napisal ze mnie kocha, a ja co zrobilam uciekla jak zakompleksiona dziewczynka ktora uwaza ze nikomu sie nie podoba. ale to wszystko to kwestia psychiki, Twojego mozgu, nie wzrostu, nie wygladu, masz dwa wyjscia nadal uzalac sie nad soba, trwac w zalamaniu, stracic najlepsze lata albo zaczac wychodzic z inicjatywa, polubic, uwierzyc w siebie.

Gość Piekna lachonka
Spodobałes sie może z 5 dziewczynom i jednemu Staremu Pedałowi. To daje kiepską średnią.

no ale niby jak mam zagadać ? podejść i co? zostane odtrącony ? zrobie tylko z siebie idiote ? a wszystko przez mój wygląd.

ja nie zagaduje i nie bede:) wedlug mnie to ujmuje kobiecie kobiecosci;) i nic nie jest w stanie zmienic mojego zdania:)

nie zagadujesz bo się boisz,ja też się boję,poza tym nie potrafię rozmawiać z ludźmi,nie potrafie nawiązywać rozmowy... ehhhh

Gość Marcuss
Z doświadczenia wiem, że w taki sposób tłumaczą to sobie dziewczyny, które i tak by przez swoją nieśmialosc w zyciu do faceta nie podeszly ;)

Gość Pytanie mam takietam
Czesto cie ludzie pytaja na ulice, ile kosztuje kilogram ziemniakow?

i ja przez swoją nieśmiałość nie podejde do kobiety,kółko się zamyka,ja nie zagaduje,one nie zagadują do mnie.

Gość Asieq
Kocham Cię Kubusiu :*

zostaniesz odtracony i co? no wlasnie co? a no nic. musisz startowac do innej:) ,,wszystko przez moj wyglad", jestes nudny jak flaki z olejem i to cie skresla, nie spodobam sie, odtraci mnie, jestem brzydki bla bla bla... mozesz tak gadac przez kolejne 15 lat i az w koncu popelnic samobojstwo jako 35-letni prawiczek. zacznij dzialac czlowieku!!!!!