Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelinna

Jak opoznic okres???

Polecane posty

Gość adelinna

Prosze o jakas porade,rok temu na sylwestra miałam okers w tym roku tez tak wypadnie:( czy sa jakies tabletki badz cos co pomoze go opoznic np z tydzien? Wyjezdzam z narzeczonym w gory i tak nie chciałabym miec okresu...no,wiecie o co mi chodzi;)

Gość 54646456
mam taki sam problem..

Gość bpcianek22
jedynie tabletka antykoncepcyjna opozni okres ale musisz ja juz zazywac - poprostu nie robisz tej 7 dniowej przerwy tylko zazywasz nastepne opakowanie

Gość Trochę za późno...
.. by przyjąć tabletki. Po prostu pogódź się z tym i już. Jak dla mnie nie ma sensu się faszerować hormonami (progesteron w 2giej fazie), tylko dlatego, że w Sylwestra się nie chce mieć okresu... Co do pomysłu z witaminą C... na 100% nie opóźnia wystąpienia okresu (na chłopski rozum nawet podchodząc do tematu - gdyby tak było - byłby to środek powszechnie stosowany, poza tym od kilku miesięcy biorę witaminę C regularnie i.... jakoś cykl mi się nie wydłuża - ale potrafi być równie kapryśny, jak i w czasie, gdy nie biorę tejże witaminy).

Gość pspspspps
latwiej przyspieszyc - trzeba nagrzewac , polewac woda gforaca brzuch i brac tabletki rozkurczowe typu nospa czy inne.

Gość pspspspps
latwiej przyspieszyc - trzeba nagrzewac , polewac woda gforaca brzuch i brac tabletki rozkurczowe typu nospa czy inne.