Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terminatorparka

seks z dziewczyną

Polecane posty

Gość terminatorparka

Kiedy uprawiam seks z dziewczyną to ona wogóle nie jęczy. Ponadto kiedy uprawiamy seks to czuję, że jej pochwa jest luźna. Mogę ją posuwać godzinami a ona nie ma ani jednego orgazmu i nawet przez ten czas nie jęczy. Czy to oznacza, ze mój penis jest za mały i jej nie zaspokajam? Bo kiedy się jej zapytałem to powiedziała, ze było jej dobrze. Co o tym myślicie.

nie wszystkie kobiety (czesto teatralnie) krzycza w nieboglosy. moze ona po prostu skupia sie na tym co czuje i nie ma potrzeby jeczec... porozmawiaj z nia szczerze, w tych sprawach lepiej wyjasniac wszystko i rozwiazywac problemy razem.

Gość wez chlopie przystopuj
to jest penis?????

Gość terminatorparka
drugi post nie jest mój

Ciekawe....nie wiedziałem że jęczenie jest wprost proporcjonalne do przyjemności...tutaj rozkoszy.

ja nigdy nie jęczę:O ale też nie wydaję się luźna.

Gość na obrazku
nie wydaje sie luzna

jęczenie nie ma nic wspólnego z orgazmem .Są takie kobiety że tylko cicho jękną podczas orgazmu a są takie które drą się przy każdym pchnięciu penisem i orgazmu nie mają.Luźna pochwa jest dowodem że ma z tobą przyjemność ,bo tylko kobieta im bardziej rozluźniona tym ma większa przyjemność z penetracji w przeciwieństwie do faceta któremu bardziej stoi im bardziej podniecony.Nie zawsze kobieta musi mieć orgazm żeby mieć przyjemność z bzykanka czasami lubi tylko dobrą penetrację i czułość ze strony partnera