Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet dreams

KRWISTE UPLAWY RATUNKU!!!!

Polecane posty

biore tabletki anty. dzis mam juz dzien bez tabletki ale od 2 dni zauwazylam ze mam uplawy z krwia,na poczatku to byla prawie woda z krwią a teraz.... sama krew praktycznie. leczylam wczesniej grzybice , caly czas mi nawraca. te uplawy zauwazylam po czestych stosunkach odbywanych przez 2 dni. i teraz odczuwam rowniez lekkie swedzenie. prosze poradzcie mi cos, jutro wigilia i zostalam bez mozliwosci udania sie do lekarza.. mam nystatyne dopochwowo i doustnie. mam zamiar wziasc , moze pomoze bo czuje ze to infekcja. drogie Panie poradzcie mi cos proszę !

Gość bojabojaboja
Może to po prostu plamienie co się zdarza często przy pigułkach. Krwawienie z odstawienia też wygląda trochę inaczej niż miesiączka, w sumie to zupełnie inaczej.

Gość szakaraka bumbum
zrób barszczyk!

ale dlaczego wystapily po stosunku?? czy mzoliwe ze to od suchosci pochwy... co zdarza sie przy tabl. anty, tylko gdyby tak bylo,byly by jednorazowe... przestraszylam się :(

Gość To zwykle
plamienie przedmiesiączkowe. Wyluzuj. Nie od seksu, nie od grzybicy. To kwestia hormonów, na które wpływają różne czynniki. I tyle. Dla upewnienia - jeśli problem w następnym cyklu się będzie powtarzał - wskazana wizyta u ginekologa.