Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcincin

Dziewczyna bez orgazmu

Polecane posty

Gość marcincin

No właśnie Taki problem, moja dziewczyna nigdy nie miała ze mna orgazmu. Mówi, że chyba nie potrafi się rozluźnić. Gdy robimy to oralnie, mówi że jest super, widzę to po niej, ale... No właśnie nie ma kulminacji. może macie jakieś rady?

zapytaj ją czy potrafi dojść do orgazmu podczas masturbacji Jeżeli potwierdzi to niech to zrobi przy tobie a ty też sobie zwal. Potem spróbujcie sobie robić nawzajem i nie będzie miała hamulców

Gość marcincin
mówiła, że sie masturbowała, ale... to zdaje się było rozładowywanie nie koniecznie doprowadzające do orgazmu opowiadała też o ponoć dla niej traumatycznym wspomnieniu z dzieciństwa - spała w pokoju z rodzicami, no i widziała kiedys jak uprawiają seks. moze to miec jakies znaczenie?

Gość dr. Evil
witaj w klubie, Marcinie

Gość zaufanie i akceptacja
kobieta ma gorzej od mezczyzny, poniewaz orgazmu musi nauczyc sie sama. wiele kobiet nigdy sie nawet nie dowie czym jest orgazm, to trdna sztuka. wymagane jest zaufanie bezgraniczne i pelna akceptacja zarowno po stronie kobiety jak i mezczyzny. zacznij od stymulacji recznej lub jezykowej, to ją rozgrzeje i uwrazliwi na bodzce. naucz ją najpierw dochodzic dzieki takim zabawom. gdy juz nie bedzie sie wstrydzila reakcji swojego organizmu, Ty nauczysz sie co ja podnieca, wejdz w nia i jednoczesnie stymuluj palcami jej lechtaczke. mozg zapamieta, ze dzieki takiej stymulacji byl osiagany orgazm wiec za ktoryms razem sie uda. gdy i tu nabedziecie pewnej plynnosci i orgazm nie bedzie kwestia przypadku, zagwarantujesz jej orgazmy wynikajace tylko i wlacznie z penetracji. taka walka czasem moze trwac miesiace, a nawet lata, ale warto :) (u mnie to nastapilo po 3 miesiacach, moja przyjaaciolka osiagnela sukces dopiero po dwoch latach, wiec na to chyba nie ma reguly) czytalam kiedys, ze cwiczenie miesni Kegla przybliza kobiete do orgazmu, ale nie wiem.

Gość klaudia1234567
A moze ma orgazm sutkowy?

Gość marcincin
No cóż.. trwa to od dosyć dawna. Nie wiem czy może miec jakieś problemy z akceptacją - raczej nie. Ehh niestety zaczeło to obniżać również moje libido w kontaktach z nią. Jeśli chodzi o pieszczoty poza penetracją, jest ich bardzo dużo..

Gość nie za pozno?
Panie i panowie mam ten sam problem ... moja dziewczyna chce ale nie moze "zaskoczyc" marcin - udalo wam się?