Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUSZĘ SCHUDNĄĆ555

Muszę schudnąć, bo jestem obleśna i bardzo zbrzydłam!!!!

Polecane posty

Gość MUSZĘ SCHUDNĄĆ555

Bardzo się teraz zmobilizowałam. Od jutra zaczynam ćwiczyć. Właśnie obejrzałam moje zdjęcia - teraźniejsze, które kilka dni temu zrobił mi kolega.. I po prostu wyglądam koszmarnie - Moja twarz jest jakby spuchnięta, - grubsza, usta mniejsze a nos większy.. Oczy - ... dziwne Nie wiem czy to dlatego, że oprócz tego, że przytyłam to jestem BLADA! Przez wakacje byłam opalona i ważyłam ok 8 kg mniej niż teraz. Na każdym zdjęciu wyglądałam ślicznie. Dlatego muszę schudnąć!! DO 1 lutego chcę ważyć 63 kg ! Nie wiem czy dam radę w ciągu ok miesiąca schudnąć aż 7 kg! Ale choćbym miała nic nie jeść to zrobię to ! A 1 marca - muszę ważyć 57 kg 1 kwiecień: 53 kg 1 maj : 50 kg Bo 50 kg to moja wymarzona waga. Niestety - będę musiała na nią trochę poczekać. Ale będę się starać jak tylko mogę!! Kiedyś udało mi się schudnąć 12 kg! teraz też mi się uda :( Ważę prawie 70 kg! Przed chwilą się zważyłam i powiem szczerze, że chce mi się płakać :( Muszę wziąć się w garść bo przez to że przytyłam to bardzo zbrzydłam.... Włosy obcięłam.. Mam nadzieję, że do wakacji trochę mi odrosną! Obym wytrzymała na diecie, bo wyglądam jak świnia.. Jestem obleśna! Ale UDA mi się! wierzę w to i biorę się w garść Czy ktoś się przyłączy? Dieta od jutra !!! Będę codziennie opisywać jak mi idzie!!

Ja planuje od stycznia się wziąc pełną parą za siebie. Też mam podobny cel (50-52 kg), aktualnie z 62kg. Na razie sie za to nie biorę bo są świeta a i tak wiem ze nie przetrwam ich na diecie... Po prostu! Ale POWODZENIA!

Gość MUSZĘ SCHUDNĄĆ555
POmóżcie mi !!!

nie panikuj to jeszcze nie jest jakas mega tragiczna waga my tu wazymy jeszcze wiecej i to jest dopiero tragedia a sa dziewczyny, ktore waza jeszcze wiecej niz ja dlatego ciesz sie, ze nie wazysz tyle nie stosuj głupich diet na pewno powrocisz do swojej wagi spoko naprawde nie ma z czego robic takiego dramatu

Gość cel 45kg
Ja też się przyłączam do odchudzania zaczynam w styczniu i musze schudnąć 10kg wzrost 168 waga obecna 55 kg... :-(

Gość grubaska autorka
Ty przynajmniej jesteś szczupła!! Jakbym tyle ważyłą przy Twoim wzroście to raczej bym się nie odchudzala

Gość cel 45kg
No kiedyś ważyłam dużo więcej ale te 55kg. to ciągle nie to o czym marze więc od stycznia startujemy razem ;-)

Gość MUSZĘ SCHUDNĄĆ555
ja już od jutra chciałabym zacząć :) Może ktoś chce się od jutra przyłączyć?:):)

Mogę się dołączyć fakt jestem na diecie od 22 maja ale jeszcze celu nie osiągłam chce ważyc 50 kg brakuje mi jeszcze 4 kg miałam tydzień przerwy by organizm odpoczoł a od wczoraj zaczełam od nowa niby cel to 45 kg i jak bym go do maja osiągła byłabym w 7 niebie narazie musze mieć 50kg by myślec co dalej , mam nadzieję ze stracę tyle ile chcę jak narazie poszło 16 kg a jak by w czerwcu waga pokazala 45 kg to juz by był STOP WIEC MOGĘ SIĘ PRZYŁACZYĆ CHĘTNIE SPRAWDZĘ NOWE CWICZENIA DIETY JAK NARAZIE JESTEM NA DIECIE OD 1000-1200KCLA

Gość usłyszysz echo
"Ja też się przyłączam do odchudzania zaczynam w styczniu i musze schudnąć 10kg wzrost 168 waga obecna 55 kg... " Do psychologa biegiem marsz! Normalne osoby znają granice i wiedzą kiedy odchudzanie jest wskazane ze względów czy zdrowotnych, czy estetycznych, a kiedy to już choroba. Jeśli dziewczyna o wzroście prawie 170 cm chce ważyć 45 kg to znaczy że jest CHORA... Albo że celowo się wpisuje na topic osób z prawdziwymi problemami z wagą, żeby się z nich ponabijać i powkurzać je.

Gość donko dziewczę drogie
Wygląd - ważna rzecz, ale nie zapominaj, że istnieje jeszcze coś takiego jak intelekt i wiedza. Oprócz wagi, popraw także ortografię, bo wstyd, żeby 21-letnia kobieta robiła takie błędy :-) >osiągłam ... powinno być - osiągnęłam >odpoczoł ... powinno być - odpoczął >narazie ... powinno być - na razie > SŁABNOŚCIĄ ... słabościom >GREJPHRUTOWEJ ... powinno być - grapefruitowej albo spolszczone grejpfrutowej. Poza tym, używaj kropek i przecinków, oraz wyłącz capslocka.

Gość cel 45kg.
Chce schudnąć bo nie czuje się w swoim ciele dobrze i tyle , nie chce chudnąć z powodu nadwagi bo nadwagi nie mam chce się sobie podobać.... czy to zle?????????????

akurat jak pisze to nie mam ochoty potem poprawiać całej wypowiedzi zdanie po zdaniu a zresztą każdy błędy robi i jak każdy miałby chodzić po forum i je komuś sprawdzać to ja życzę powodzenia

Gość nie donka ty robisz
wyjątkowe bykole, wstyd, 21 letnia pannica, brrrrrr

Gość gość
schudłaś?

Gość gość
Ja jestem na podobnej diecie. Efekty spadku wagi były widoczne. Zamówiłam te popularny suplement diety Slimcea i jest jeszcze lepiej.