Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładny=

Kobiety niezależne

Polecane posty

Gość ładny=

Niewiem jak inni mężczyźni ale czuje zawiść i aż mnie skręca w środku gdy widze jakąś ładną kobietkę w jakimś lepszym autku i w ogóle gdy kobieta sprawia wrażenie takiej niezależnej, której jakby mężczyzna nie był do szczęścia potrzebny, co jest oczywiście niemożliwe. Tak się tylko zastanawiam dlaczego właśnie czuje takie coś jak wyżej.

byc może kompleksy w ten sposób sie ukazują:P dobre auto z kobieta która wyprzedza cie bez problemu, sama zmienia kolo i potrafi uzyc wiertarki...kiepsko chyba z twoja meskoscia, bo moim facetom nigdy nie przeszkadzało ze taka wlasnie jestem:P

Gość hieronimII
to niech se jeszcze tą wiertarką dobrze sama zrobi jak jej chłop nie potrzebny

Gość speedygonzales
kobiety powinny siedzieć w domu a nie robić biznesy, kręcić lody, dzieci po 30-dziestce albo wcale od tego są mężczyźni, od tego są oni. Przez te feministyczne zachowania będziemy musieli murzynów sprowadzać aby robili na emerytów. Kobiety muszą siedzieć w domu, rodzić dzieci i je wychowywać! Karierowiczki zasrane!

Gość przesadzasz mój drogi
kobieta sukcesu też potrzebuje coś ... między nogi.

Gość speedygonzales
Nie przesadzam...myślisz ze mnie nie wkurwia jak sam muszę sobie obciągać (dobrze że trenowałem jogę) podczas gdy moja baba woli wibrator?