Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z tylu

Czy wszystkie dziewczyny to robia albo chca sprobowac?

Polecane posty

Gość z tylu

Mojchlopak uwaza ze wszystkie dziewczyny uprawiaja sex analany Chce sie dowiedziec czy faktycznie tak jest bo rzadko mam ochote na ten rodzaj sexu wiec wtedy mu odpowiadam ze napewno niektore dziewczynytego wogole nie robia no chyba ze sie myle ...

Gość klaudia1234567
Jedne robia a inne nie - proste.

Ja jestem po 50ce, seks uprawiam dość często ale w pupę tylko raz spróbowałam - o jeden raz za dużo, więcej tego nie zrobię. Dziewczyny, nie dajcie się zwariować waszym facetom! jak im na was zależy, to zrozumieją i zostawią wasze pupy w spokoju.

Nie uprawiam, wolę zostawić bakterie Enterococcus faecalis tam, gdzie ich miejsce - jelicie.

Gość czy wszysktie to nie wiem
ale ja z żonką tak się czasami bawimy ;) przy czym ona sama to chcę - więc jej nie przymuszam :)

Gość ja nie uprawiam
sexu analnego i ani mi to w głowie chociażby nawet z powodu rozmiaru członka mojego faceta. kiedyś chcial ale powiedziałam mu,ze zgodzę się tylko wtedy gdy zerżnę go wibratorem w pupę. on nawet nie lubi jak mu tam palca wkładam i ja też więc już odpuścił. nie zrobię jeszcze jednej rzeczy nie połknę spermy i to tyle

Gość ja nie uprawiam
słuchaj ale to w ogóle jest ohydnej konsystencji więc jak to połknąć masakra jakaś. na samą myśl mi nie dobrze

Gość poprawka
a ja spróbowałam i lubię :) SERIO! jednak doświadczony facet to skarb :D