Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fix34

oceńcie zachowanie mojej laski.

Polecane posty

Gość fix34

cały czas marudzi, nic jej we mnie nie pasuje. Wciąż chciałaby mnie tylko zmieniać. Staram się , ale bez przesady. Chciałbym zachować chociaż resztki siebie. Kocham ją ale to czego ona wymaga jest niemożliwe. Wczoraj byliśmy na zakupach świątecznych, chyba 5 raz szukając tego samego. Miałem już dość i nawrzeszczałem na nią. Później mieliśmy iść do jakiejś jej koleżanki, ale ona mi podała tylko ulicę i nie wiedziała kompletnie gdzie to jest. Ja też nie za dobrze znam to miasto i nie trafiłem, to się wkurwiłem na nią. No bo ciąga mnie i ja jeszcze mam wiedzieć wszystko gdzie jest. Oczekuje ode mnie że kurwa kim ja mam być? Więc powiedziałem żeby się ogarnęła i takie tam. Nienawidzę świąt a ta jeszcze mnie tak wkurwia. A ona wgarnęła mi cały związek, że jestem chujem, głupszym niż jej pies. Że o nią nie zabiegam, że nie dzwonię, że nie przytulam podczas snu, że już jej nie kocham . No to pytam po co miałbym z nią mieszkać, jakbym jej nie chciał ? Patologia. Po czym wsiadła do jakiego autobusu i pojechała. Teraz mi napisała smsa, że przeprasza i nie chce się kłócić, ale mimo wszystko uważa że czuje się niekochana i jakieś pierdolenie. Nie odpisuję jej . Oceńcie czy ona jest taka niedojrzała, czy to ze mnie chuj jak to uwielbia mówić ?

Gość do delffinek
1/10 💤

Gość VBNM
i ty i ona to chuje :P lepiej? pogadajcie:) ona marudzi bo chce sie czuc kochana ale Ciebie to wkurwia. glupia jest bo nei mowi wprost.

wiesz robie zupełnie tak samo jak twoja dziewczyna cały czas wymagam czegoś od mojego faceta i stawiam mu warunki jaki ma być co ma robić a czego nie...wiem że to nie dobrze i staram się już troche odpuszczać ale nadal wszyscy uwżają że trzymam go na smyczy....no cóż taka jestem lubie mieć nad wszystkim kontrole i pewnie twoja też tam ma.... no ale z tym co ci powiedziała to przesadziła!proponuje jej powiedziec jak ty to widzisz ale delikatnie i troszke jej odpuścić lepiej sie poczuje:) i pamiętaj zbiegać o kobiete trzeba zawsze nie tylko na początku związku:)

Gość MerlinMag
Jest tyle ludzi na świecie, dlaczego kogos wybieracie i chcecie go zmienic na kogos kims on nie jest, najuczciwiej bedzie znaleźć kogoś kto już jest taki jaki chcecie zeby byl...a taki ktos napewno jest dzięki różnorodnosci ludzkosci

Gość 1blackvelvet
chuuuj :p

Gość buba125
i jak mamy ci pomoc? pogadaj z nia szczerze ale teksty wez sie ogarnij zostaw za drzwiami. ona zreszta tez nie lepsza. umowcie sie na SPOKOJna rozmowe. okazuj jej wiecej czulosci, chociaz mi sie wydaje ze po pristu miedzy wami to nie jest TO.