Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saint Bulimia

Pewnie wyrzygam dzisiejsza wigilie...

Polecane posty

Gość Saint Bulimia

boje sie, ze sie objem, czuje sie zestersowana tym, zeby w swieta nie utyc, a jak jestem zestresowana to mam napady...chce mi sie ryczec:(

Gość zerwałam z bulimią
2 miesiące temu (Rzygalam codziennie pare razy) i tez sie boje..

Gość mam to samo i tez sie boje

Gość Saint Bulimia
jak ci sie udalo zerwac?? ja ostatnio wytrzymalam 2 tyg ale potem mialam przez 2 dni napady strasznie sie boje tego co bedzie w swieta, ze bede miala napad, ze przytyje, bede spuchnieta, a umowilam sie z fajnym chlopakiem, na ktorym mi zalezy:(

Gość Saint Bulimia
pewnie po kolacji pojde do lasu i sie wyrzygam, tak robie jak rodzina jest w domu:(

Gość zerwałam z bulimią
Wymiotowalam 2 lata... Pomogl mi moj chlopak, ktory wiedzial o wszystkim. Zaczelam sie brzydzic sama soba, mialam problemy z sercem, o zebach nie mowiac.. Pierwsze 2 dni byly najtrudniejsze. Wlasciwie ataki mialam non stop przez 2 tyg, do tej pory mam.. Ale trzeba to przetrwać. Co prawda przytylam, ciagle nie moge patrzec na siebie w lustrze, ale czuje sie bardziej zmotywowana do odchudzania, niz kiedys. Pamietam zeszloroczna wigilie i rzyganie co 20 minut w toalecie.. :-( Nie chce do tego wracac, to jedna z najgorszych chorob.

Gość zerwałam z bulimią
Najgorsze jest to, ze juz nie krepowalam sie wymiotowac przy kimkolwiek. Bylam zdesperowana. Glodzilam sie przez tydzien, a nastepnie przez tydzien wymiotowalam po 20 (autentycznie) razy dziennie. Dla przykladu: jestesmy na imprezie, nagle znikam w kiblu.. wchodzi moj chlopak i pyta "co robisz?" moja odpowiedz: "rzygam, kurwa, nie widizsz? "

Hej. Wiem o co kaman...Mam bulimię i staram się z niej wyjść; nie wiem czy dam radę bez psychiatry... Wczoraj 3 razy wymiotowałam, dziś było OK, nie wiem co będzie jutro (moja impreza urodzinowa).

Gość upssss
z tego się nie wyrasta mam 50-tkę na karku i dalej rzygam k...a

Gość upssss
ble...ble, ble

haha ja juz przytylam kilo;p ale sie tym nie martwie:) swieta sa po to by sobie pozwalac na to na co sobie sie nie pozwalalo przez caly rok:)

Gość kalina12999444
myslicie ze ile dni wystarczy zeby zrzucic to co zostalo po swietach? w wigilie zjadlam ok 2000kcal na wieczor. 25 - zarlam caly dzien ok 8500kcal. wczoraj na caly dzien 700kcal. dzisiaj wyjdzie ok 500. przybylo mi po 2 cm w kazej odze (w biodrze)!!! ile dni musze jeszcze jesc tak malo jak myslicie?

Ja żarłam w sierpniu nad morzem - nie jakieś drastyczne ilości, aLE PORZĄDNE PORCJE (codziennie lody, smażona rybka i frytki itp.). Przytyłam ok.2 kilo, zrzuciłam to w niecałe 2 tygodnie - nie głodowałam!