Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna europejka

Polskie zacofanie i nietolerancja są skandaliczne!

Polecane posty

Gość dumna europejka

Ta cała świąteczna atmosfera w mediach publicznych to skandal! Media publiczne są dla wszystkich obywateli, a nie tylko dla tych wyznania katolickiego którzy dziś obchodzą święta Bożego Narodzenia. Dlaczego nie ma takiej świątecznej atmosfery jak zaczyna się ramadan albo prawosławni mają swoje święta? To skandal że jedna grupa wyznaniowa jest uprzywilejowana w ten sposób! Skoro wszyscy obywatele równo mają płacić abonament to i wszyscy równo powinni być traktowani. Wkurza mnie już, ateistkę, słuchanie tych katolickich pieśni i w ogóle ta katolicka świąteczna atmosfera w mediach publicznych, dla mnie to dzień jak co dzień. Uważam że ktoś powinien się tym zająć bo to (tak samo jak krzyże w szkołach i w supermarketach (w jednym takim u mnie w mieście wisi krzyż nad wejściem)) narusza wolość religijną i swobodę wyznania narzucając katolicyzm!

Gość trudne_święta
lepiej narzucac katolicyzm niz muzulmanska religie, w ogole powinni arabusom zabronic wyjzezdzac poza te swoje wiochy

Gość pierdolcie sie
i tyle

Gość powtorze za poprzedniczką
spierdalaj! jak Ci sie nie podoba w Polsce.Nikt cie tu nie przywiązuje do krzyża.

Gość szkilet
bo żyjesz w kraju wyznania katolickiego matole

Gość pierdolcie sie
dla mnie kazda religia to dowod ograniczenia umyslowego ludzi. kurwa, ludzie zyjemy w 21 wieku a wiekszosc z nas wierzy w bajke o adamie i ewie

Gość makumbaskumba
ty położyć sie pod pierzyna nalać ciepła woda do słoja i spać potem obórke oporządzić bycusiom sianka dać i dalej spać

Gość jak to czemu
chyba powinnaś miec pseudonim DURNA europejka, nei dumna... mieszkasz w Polsce idiotko, a nei wiesz, że Polska to kraj KATOLICKI? 98% to katolicy a ty chcesz, żeby obchodzili ramadan?? pojebało cię? zapytaj się w innych krajacheuropy (skoro taka z ciebie europejka) jakie święta obchodzą, w UK - gdzie jest duzo więcej wyznań też obchodzą BOŻE NARODZENIE i chociaz muzułmanów jak mrówków, ramadanu nikt nie rejklamuje w tv idiotka :o

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
haha ale sie usmialam :) dobre to co napisalas... az sie slina oplulam :) A co krzyz, choinka itp ma do narusznaia wolosci wyznaniowej? To ze gdzies wisi krzyz nie oznacza, ze nie mozesz sobie wierzyc lub nie wierzyc w co chcesz. Tak po prostu jest...wiekszosc Polakow to osoby wyznania rzymsko-katolickiego. Zreszta co Ty sie tak tym wszystkim oburzasz? Jestes zla, ze nie obchodzisz swiat, ze tak Cie one draznia? hehe ale sie usmialam

Gość a tam
hahaha ta wiara jest pojebana jak malo co autorka jestem z toba