Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wigilia to dobry dzień

CZUJĘ SIĘ OD WAS LEPSZA!

Polecane posty

Wczoraj zainstalowałam na starym stacjonarnym komputerze Debiana Lenny z Fluxboxem i wszystko skonfigurowałam, a dziś na laptopie z Kubuntu 9.10 aktualizuję właśnie środowisko graficzne do wersji 4.4 beta! A na Virtualboxie mam Arch Linuxa z KDEmod4! I czuję się od was lepsza i mądrzejsza z tego powodu! A wy siedźcie sobie na tych swoich łindołsach!

Gość żałosna jesteś..
pokaz mi program który napisałas to pogadamy :) badziewnego linuszaka to każdy gimnazjalista zainstaluje, tylko po co jka programów na niego mało, sterów brakuje i gierki nie chodza..no po co się skazywać na takie coś ty MUNDRA inaczej...💤

"badziewnego linuszaka to każdy gimnazjalista zainstaluje, tylko po co jka programów na niego mało, sterów brakuje i gierki nie chodza." Haha ale jesteś żałosna! Programów brakuje? Jakich? Czy w domu potrzebny ci Photoshop albo AutoCad? Czy to są niezbędne w domu programy? Stery są i wszystko działa! I gierki też są i to całkiem sporo i fajne, zależy kto w co gra. "badziwengo linuszaka" hahaha dziecko sama jesteś badziwena! Pewnie nawet nie wiesz że w Hollywood wykożystują Linuksa

Gość nie masz nikogo
Jakich? Czy w domu potrzebny ci Photoshop albo AutoCad? ja potrzbuje 🖐️ i nie ja jedyna

Gość nie masz nikogo
i SĄ NIEZBĘDNE.

Gość dddddddddddddd
moja siostra carolina ma brode

Gość dddddddddddddd
carolina z zadupia z łyszkowic