Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gej Herwazy daj gwintówkę

Żona zaraz wróci z pracy a ja nie mam choingi!!!będzie awantura???

Polecane posty

Stał taki gościu z choinkami więc głupi o ja głupi pomyslałem że zdąże kupic i kupie w ostatniej chwili żeby igiełki nie powypadały (a poza tym myślałem że jak kupię w ostatniej chwili to będzie taniej bo sprzedawca nie bedzie wiózł ich do lasu) potem wpadłem na kumpla z lat młodzienczych wpadl do mnie, no zobaczył obrączke na palcu i się rozrzewnil, narzeczona go zostawila...:( ech, pozazdrościł mi że mam żonę, mi było głupio to browara otworzyliśmy...a potem kolejny i koljeny...w końcu on powiedzial że musi do mamusi na wieczór jechac a ja że go odprowadze na przystanek autobusowy i po drodze mysle "CHOINKA!!!" ale gościa który jeszcze rano miał ze 20-30 sztuk już nie było!!!!! ajajaj! poleciałem na bazerek no kurnasz nigdzie nie ma choinek!!!a co gorsza żona dzwoniła koło 18 i pytala to jej skłamałem "tak kochanie lkupiłem :)" !!

Gość glonica b
powiedz, ze w drodze do domu taki mróz nagle chwicił, ze musiałeś se zrobić ognisko bo inaczej zamarzłbyś i nie wrócił na wigilie :classic_cool:🖐️

Gość no to jesteś w czarnej dupie
a swoją drogą to dziwota, bo ja juz po wigilii odpoczywam a ludzie jeszcze nawet choinki nie maja....

Gość ddvfvfgb
będzie wjebane hehe

Gość idź do lasu io wytnij

Gość no to jesteś w czarnej dupie
ty a może pochodz po sąsiadach i popytaj może ktoś ma sztuczną zapasową w piwnicy i Ci pożyczy, rusz się i poszukaja a nie na kafe siedzisz, tu ci nikt nie da choinki.

Gość jakies drzewko sasiadowi wwy
wydziab z ogrodu

Nie ma choinki... co my kurwa żreć będziem na wiliję ??

Gość gupi ten twoj kumpel czy co
ze ci zony zazdrosci???????????

Gość hej Gerwazy daj gwintówkę
Prosze sie nie podszywać!! No wiem , że dziwnie , ale żonka pracowała na promocji (za dużą kaskę ) więc skończyła po 19 dopiero i do domku jedzie. wiem , że jak pierwsza gwiazdka, ale to było niemożliwe :( no może faktycznie bym popytał sąsiadów "czy pożyczą" choinkę jeśli już sa po wieczerzy...ale to tak głupio poza tym 3/4 bloku wyjechała...pewnie na wieś do rodziny...a my tu w mieście to nawet lasu nie ma żeby wyciąć jak ktoś poradził, a jak jest kilka drzew to pewnie karalne wycinać... :(

Gość d55pr
Cicho, poszedł pożyczyć choinkę do sąsiadów, poczekajmy aż wróci.

Gość pewnei od żonki
oberwał i w kącie rany liże ha ha :D

Gość Bella Cullen
Moze dostał o 1 cios za dużo..P and he is dead P

Gość hej Gerwazy ...
nie liżę ran...ale kiepsko...przygotowałem kolację...a ona nakrzyczała , że co ja sobie myślę teraz będzie musiala to zmywac :( powiedziałem że dam jej 200 zł na ciuszki, na zakupy , a ona że mogę to dac dziwce :( i że jedzie do rodziców na świeta a nie bedzie z takich patałechem jak ja :( że mam olewczy stosunek do niej, do świąt do tradycji do życia skoro nawet choinki nie kupiłem :( i kpiła "a co? pewnie kartki na choinki zgubiles?!" :( :( smutno mi...tylko bombi i włos anioła został...brr mam dreszcze... popije sobie :( okropne święta :(