Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruto

Jak ja nienawidze mojego ojca..

Polecane posty

Gość fruto

Zostawił nas, ma zasądzone alimenty, ktore raz płaci raz nie, nie odzywa sie od kilku lat WOGÓLE a co roku na kazde kurwa swieta wysyla mi jakies pierdolone kurwa zyczenia swiateczne ktore wysyla hurtem do swoich znajomych i przy okazji do mnie i do siostry. zawsze mnie to wkurwia a mlodsza siostra dzisiaj przez to plakala. jak ja go nienawidze oby zdechl.

Gość fg3gf2
s-pierdalaj z ta choinka pomiocie ludzki

Gość fruto
ale jak dostane cos takiego: "zdrowia, szczescia, pomyslnosci w twoim sercu dzis radosci i prezentow pod choinka wspolnie czas spedzony z rodzinka. niech uciekna smutki i radosc zagosci, Anioł niech odgania wszelkie przeciwnosci zyczy krzysiek" dobrze wie, ze swieta mamy smutne bo babcia umarla niedawno, rozjebal mi zycie, lecze sie przez niego psychiatrycnie, a ten jeszcze czasu z rodzinka mi zyczy, niech nie ten Aniol od niego strzeze bo słowo daje jak go spotkam to dostanie odemnie w ryj.

Gość fruto
nie wiem gdzie on mieszka, ukrywa sie, bo chce wystapic o podwyzszenie alimentow. ale jak sie dowiem to dam znac.

Gość ja wiem lepiej.......
facet, który uchyla się od płacenia alimentów nie ma żadnej godności, dla mnie to fiut

Gość Tjgptjgp
Ej kant dupy a jak ci sie udalo zalatwic zakaz zblizania???!

Gość magdziek
wspołczuje, czasami nie doceniam swojego starego, bo moze i niszczy mi momentami zycie, ale dziekuje ze dzis kurwa mógl mi powiedziec te zyczenia osobiscie. wiesz co ja bym zrobiła ? ja bym kurwa wygarnęla mu tak wszystko w ryj, zeby sie posrał na miejscu, powiedzialabym jak bardzo go nienawidze i zeby raz w zyciu odjebał sie i dał zyc.

Gość Jgptjgpt
Zartujesz?!naprawde tak bezproblemowo to mozna zalatwic?kurde szkoda ze nie wiedzialam zalatwilabym taki zakaz mojemu staremu pierdolonemu.a myslisz ze bez rozprawy mozna taki wniosek zlozyc?