Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet dreams

PYTANIE DO WAS PANOWIE , ODPOWIEDZCIE..

Polecane posty

Panowie, spotkaliście się z dziwnymi dzwiekami z pochwy kobiety przy pozycji od tyłu? jakby puszczanie gazów, ale pochwą poprzez wtłaczane powietrze penisem? to jest dla nas kobiet bardzo bardzo krepujące i chce wiedziec jak sie na to zapatrujecie bo w koncu niby to naturalne ale bardzo dla nas wstydliwe mimo ze nie nasza to wina. Czy czuc to powietrze uchodzące z pochwy? czy od razu wiecie ze to akurat TO a nie inna przykra sprawa? proszę o odpowiedz....

Gość anonimowy_____________
Zdarzalo sie takie dzwieki slyszec :) mi to nie przeszkadzalo. Jak do srodka dostalo sie powietrze, to po wlozeniu ...... musialo jakos uleciec :P

ale czy jak za pierwszym razem się z tym spotkałeś wiedziałes od razu? Mężczyzna od razu to rozróznia ? czy nie...

Gość anonimowy_____________
chodzi ci o to czy rozroznia z ktorej dziurki to sie wydobywa :) tak....

Ja jak sie Kochalem pierwszy raz to tez cos takiego bylo i no faktycznie troszke mnie to zdziwiło ale wiedzialem ze to siła fizyki . Pomyslalem tez ze moze moj kutas nie pasuje to jej rozmiaru cos takiego.

Ja o tym nie wiedzialem odrazu bo nigdy nie słyszałem o tym ze moze tak byc i nikt mi nie powiedzial. To byla dla mnie nowość

No zauważyłem ze to z jej strony bylo głupio,ze takie cos sie dzialo. Samemu sie odrazu domyślilem ale nic nie stanęło nam na przeszkodzie. Ja rozumiałem ze to sie dzieje i to nie jej wina. Z reszta nie mozna by kogoś z nie nawidzic za to czy cos inne. Najwazniejsze sa uczucia i powinnas o tym wiedziec-Pawel

sweet, mam to samo. moj ost. facet wiedzial od razu co jest na rzeczy, ale teraz mam nowego i tak sie spinam jak wypinam tylek ze prawie zapominam o calej frajdzie... tylko czekam az na swiecie pojawi sie nasz pierwszy wspolny "piardek" i co wtedy zobacze na jego twarzy, brrr "kochanie to nie to co myslisz" kurde... jak najlepiej "uswiadomic" faceta, ze to nie jest serio piard taki pelna duupa ?:)

Jak był to pierwszy raz to zaskoczyło mnie to ,zacząłem pociągać lekko nosem ale nic nie czułem ,po chwili pojawiło się ponownie i poczułem na penisie drgania wychodzącego powietrza zorientowałem się o co chodzi Nigdy nie rozmawiałem z partnerką na ten temat ,bo nie chciałem jej rozpraszać ale zauważyłem że ona zaczęła ustawiać się tak żeby to powietrze nie wchodziło.

Gość MotWlkp
Też się z tym spotkałem ;) Dziewczyna też była zaskoczona, jednakże nie sprawiało nam to później problemu ;)

Gość LowcaPokemonow
mi sie tez to przytrafilo za pierwszym razem myslalem ze sie zjebala... haha a tak na serio to zdazylo mi sie to, to byl jej pierwszy raz i wcale to nie bylo na pieska tylko po bozemu i zdziwilo mnie to ale po chwili doszlo ze to z pochwy, ale jakos sam sie odrazu domyslilem ze to z pochwy dzieje sie tak zazwyczaj przy ostrym ruchaniu hehe , zalezy pod jakim katem penis wchodzi , wchodzac pod katem rozszerza cipe i wlatuje powietrze ktore przy glebszym pchnieciu wylatuje wydajac ten krepujacy dziwiek. pamietam ze wtedy moja spojrzala mi w oczy z takim ostrym zawstydzeniem zamurowalo ja i powiedziala ale to tak samo jakos z pochwy ja sie tylko lekko zasmialem usmiechnelem i powiedzialem nie martw sie ja wiem oco chodzi :) wtedy sie rozluznila i dalej jazda :) jak to moj wuj mowi, jak cipka wydaje odglos to jest wtedy dobrze ruchana :D nie ma czym sie martwic

widze ze kazdy sie z tym spotkał, ja mam mezczyzne 28 letniego, nie rozmawialamz nim o tym, jednak naprawde mnie to krepuje, nie wiem czy On wie o co chodzi, nic nie mowil.. ostatnio jak nam sie tak konkretnie zdarzylo, tylko sie lekko zaśmiał,nic wiecej.. a ja powiedzialam "wtlaczasz mi powietrez,to nie mile..." ale zmienilismy pozycje i dalej..... ja mam w planach rizpoczac rozmowe o naszych ulubionych pozycjjach i wtedy napomknąć : wiesz ja lubie od tylu, ale przez wtlaczane powietrze oddaje dziwne odglosy poza tym nie jest to mile, czasem boli... i wtedy napewno bede miala pewnosc ze wie o co chodzi... choc mysle ze z jego wiekiem powinien wiedziec. jak sadzicie?

u nas się to czuje na pensie jak ten bąbel przechodzi.Jak było pierwszy raz to jak usłyszałem ten odgłos to zrobiło mi się głupio i nawet zaczął wymiękać ,ale nie było zapachu i po chwili następny odgłos poczułem na fiucie i... już wiedziałem co jest.Nigdy nie podjąłem z nią na ten temat rozmowy ale zauważyłem że inaczej się "układała" żeby nie było głośno

ja chyba wole podjac ta rozmowe , bede chyba lepiej sie czuc jak bede wiedziec ze on na 100% wie o co chodzi! ja z poprzednimi partnerami nie mialam takich dziwnych akcji :/