Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet dreams

PYTANIE DO WAS PANOWIE , ODPOWIEDZCIE..

Polecane posty

Gość paula0192ykk
ale ty głupia jestes

skoro ja jestem glupia Twoim zdaniem to wszyscy ktorzy sie wypowiedzieli tez powinni byc.nie udzielaj sie nie majac nic wiecej do powiedzenia.

ignoruj idiotyczne komentarze ,bo to są dzieci które nie maja zupełnego pojęcia o relacjach damasko-męskich a już są w okresie dojrzewania

Nie, nie spotkałem się z dziwnymi dźwiękami. :P Chociaż zawsze "po" :P przykładam ucho do muszelki to zawsze słyszę tylko ten kojący moją duszę szum morza. :D

Gość bryczek
witam ja mam inne pytanie dotyczace podobnego watku otóż moja dziewczyna po stosunku zaczyna "pierdzieć"wydobywa sie dzwię z jej pochwy oraz oczywisce sperma plus jej soczki czy to normalne ???zdarza się to jak kochamy sie od tylu. pozdrawiam

no jasne ze to normalne. te dzwieki ktore sa krepujace to powietrze ktore jej wtloczyles kochajac sie z nia. ehhh nie znosze tego!

no jasne ze to normalne. te dzwieki ktore sa krepujace to powietrze ktore jej wtloczyles kochajac sie z nia. ehhh nie znosze tego!

Gość bryczek
hmmm ale zastanwia mnie to wydzielanie z pochwy spermy i sluzu czy to ejst na porzadku dziennym zeby tyle tego bylo.Moj problem polega na tym z emoja dziewczyna po kilku chwilach po ustaniu stosunku zrywa sie i pedzi do kibelka dla mnie to jakies niezrozumialem bo wiem ze kobiety lubia sie przytulac po.

ja tez sie zrywam i biegne, ze wzgledu na to ze sperma wyplywa w pozycji lezacej. no kurcze, widocznie w wytrysku masz tego sporo :)