Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasha__27

Zdradził a teraz...

Polecane posty

Gość natasha__27

Cztery lata temu poznałam faceta w którym sie zakochalam. On najwyraźniej też był we mnie zakochany gdyż po pół roku poprosił mnie o ręke. Zostaliśmy małżeństwem po dwóch latach zdradził mnie z moją własną siostrą. Bardzo to przeżyłam ,chodziłam do psychoterapeuty ale przed nim udawałam twardą.Dałam mu rozwód z orzeczeniem o jego winie. On i moja siostra mieli wolna rękę ,mogli być razem. Moja siostra chciała za niego wyjść. On po roku się rozmyślił stwierdził że nie kocha jej i chce wrócić do mnie. Błaga mnie o przebaczenie ale ja nie moge z nim być... nadal go kocham nawet bardzo ale ciągle mam przed oczami scenę kiedy oni leżą w łóżku , nadzy... to jest straszne nie wiem co robic jest mi źle i mam ochotę się zabić... ;((((

Gość natasha__27
up

Gość Kapitan_plomba
Bardziej współczuje Tobie siostry niż byłego męża.

Gość natasha__27
Z siostrą nie rozmawiam zresztą jej nawet na tym nie zależy...;/

Wiem co to jest zdrada przez meza , mnie tez zdradzil z moja siostra .............wzielam rozwod i siostry tez juz nie mam ............a ty nie wracaj do tego SCIERWY .

Gość natasha__27
nie wróce do niego to pewne ale... jak sie pozbyc tego uczucia? tej miłości..chorej miłości...

Mnie zdradzil facet, ale jeszcze nie maz! Na szczescie:D Teraz ma zone, ktora tnie w rogi jak leci, wspolczuje kobiecie:-o A ja dzieki temu,ze sie od niego uwolnilam mimo tego ze kochalam...jestem baaardzo szczesliwa:classic_cool:

CZAS, CZAS ,CZAS! jA SIE leczylam z gnoja rok czasu:-o Bylo ciezko, fakt,ale mialam przy sobie wspaniala kolezanke, ktra mnie wyciagnela,zajelam sie swoimi sprawami, troche wpadlam w wir zabawy, duzo pilam:-oale tak radzialam sobie ze stresem.Minely dwa lata od tego strasznego okresu i jestem znow szczesliwa:D:P Ty tez na pewno dasz rade, wiem ze to bardzo ciezkie, ale potrzebujesz czasu,masz na pewno kogos kto bedzie przy Tobie!Wyrwiesz sie na pewno z tego uczucia, obiecuje:D

Ja wtedy mialam 2 malutkich dzieci i one byly najwazniejsze wtedy dla mnie , dzis mpoje corki maja 19 i 18 lat...............a ja od 2 lat jestem szczesliwa mezatka ( tyle czasu potrzebowalam zeby zaufac znowu)

Ja takiego wyjatka teraz mam .............wiec jeszcze mozna znalezc takie RODZYNKI.......................

Fajnie,ze mozna komus zaufac:D Ja jestem sama ale nie szukam, moze sie kiedys trafi co mi dobrze rozgrzeje serducho:D

myslisz,ze to jest mozliwe? Ze dwie osoby na raz moga sie tak mocno kochac wzajemnie? Jakos powiem Ci,ze slabo mi sie w to wierzy,ale czasem wierzy:)