Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z obsesją qqqqq

Mój brat mówi ża jestem niezwyczajnie NIENORMALNA-jak myślicie...???????????

Polecane posty

Gość ta z obsesją qqqqq

Codziennie rano spędzam w łazience 2 godziny ; -biore prysznic oddzielnie żel pod prysznic do ciała a oddzielnie do twarzy i płyn do higieny intymnej myje włosy szamponem a potem nakładam odzywke -do tego jeszcze 2 razy w tygodniu peeling całego ciała i twarzy no i oczywiście maseczka na włosy oraz 3 razy w tygodniu maseczki na twarz i co trzeci dzień krem do depilacji a nastepnie smaruje łydki ,pachy i bikini specjalnym żelem opóżniającym odrastanie włosków po depilacji -myje zęby co najmniej 10 minut potem płyn do płukania ust i nić dentystyczna -następnie przecieram twarz tonikiem potem mleczkiem nakładam krem na zmiane co drugi dzień nawilżający i biolipidowy -krem pod oczy -cała smaruje się balsamem nawilżającym ,potem wklepuje masło ujędrniające w brzuch uda posladki i biodra następnie oddzielnie serum do biustu i na dekolt -2 razy w tygodniu krem brązujący i balsam do ciała wieczorem przed snem robie to samo od nowa :p

Gość ja też 89576
jezu. Chce Ci się, czy jestes aż tak brzydka ??

Gość ta z obsesją qqqqq
a dlaczego sądzisz że jestem brzydka ??? telepatycznie czy jak...???:p

Gość ggwggewewwe3
to było pytanie kretynko, ona wcale nie stwierdziła tylko pytała, co za pustak :O

Gość up0
rzeczywiscie musisz byc brydka, ale jelsi twoj brat uwaza ze branie rano prysznica mycie zebow i uzywanie kremow tonikow balsamow za nienormalne tzn ze jest brudasem. a tak na marginesie to najpierw uzywa sie mleczko do demakijazu a pozniej tonik;p a po co rano uzywasz mlaczka? czyzbys robila pelny makijaz przed snem jak rossati?;D

Gość spędzanie 2 godzin w łazience
rano jest POJEBANE co byś ty biedactwo zrobiła jakbyś pracowała tak jak normalne kobiety ja rano się myję (zęby, twarz prysznic i włosy), ekspresowe suszenie kłaków, krem na twarz i do pracy

Gość Mi takie zabiegi
nie są potrzebne. Do całego ciała używam mydła, bo nie jestem na tyle tępa, żeby wierzyć, że każdy specyfik jest do osobnej części ciała. Żel do higieny intymnej jest natomiast dla kobiet o bardzo wrażliwej florze pochwy. Widocznie taką masz, więc w to się nie wtrącam. Owszem, również codziennie myje włosy i nakładam odżywkę, ale to jest akurat czymś zupełnie normalnym. peelingi mi nie potrzebne, maseczka na włosy też bo są i tak bardzo zdrowe. Wpływa na to zwykłe zdrowe odżywianie. Tak samo na skórę, więc balsamy też odpadają. depilacja to normalna sprawa i tu nie ma nic dziwnego. Natomiast mycie zębów przez 10 min to totalny idiotyzm ponieważ niszczysz sobie szkliwo, ale to juz Twoja sprawa ;] Nie potrzebuje ujędrniaczy, bo ujędrnia mnie siłownia.

Gość nie szkoda ci marnować
tyle czasu w łazience? To jest 4 godziny dziennie! Życie ucieka a ty siedzisz w łazience i smarujesz się czym się da i Bóg wie po co.

Gość ta z obsesją qqqqqqqqqq
o jezu jaki żal....:p ale wy jestescie porąbani macie niżle nasrane we łbie skoro myślicie że jeśli ktoś o siebie dba to jest brzydki..? buhhahhaa mam 18 lat ucze sie w liceum i musze wstać o 4 rano żeby zdązyć ze wszystkim więc sobie nie myśl kobieto że tylko ty rano wstajesz... a i jeszcze jedno mój brat tak mówi bo rano nie może dostać się do łazienki oraz dlatego że półki w łazience uginają się od moich kosmetyków... i zapewiam cie że mój brat jest 100% czystszy od ciebie brudasie zadałam to pytanie bo byłam ciekawa czy tylko ja jestem uzależniona od tego codziennego rytuału...ale widze że wy myślicie że jak ktoś o siebie dba to koniecznie musi być brzydki .... żałośni jesteście....

Gość ana. ana/
peeling twarzy powinno sierobic raz w MIESIACu. bo w innymm przypadku spłycisz sobiee naskórek. a ten organ nie jest tylko do ładnego wyglaania ale do ochrony. zbyt duza ilosc maseczek tez nie słuzy. zawieraja konserwanty i obciążaja skórę. raz na tydzien wystarczy. pozatym kolejnosc oczyszczania twarzy z makijazu to demakijaż oczu mleczkiem. zel oczyszczajacy na twarz. potem mleczko nacała buzie. i na koniec tonikiem ktory porzywraca prawidłowe pH. specyfiki ujędrniające są zazwyczaj jedynie nawilzajace. ale efekt placebo jest powszechnie znany. zeby ujedrnic trzeba cwicyc i masowac

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
sama jestes zalosna -ktos Cie skrytykowal a Ty od razu mowisz ze sa zalosni...wiec sama jestes zalosna. Dla mnie to nienormalnezeby wstawac o 4 rano aby na 8 zdarzyc do szkoly....bez przesady jakbym ogladala "sylwusie". Poza tym jestes egoistka. Dzielisz lazienke z bratem ale nie dbasz o to aby on mogl tez z niej w spokoju skorzystac.

Gość ta z obsesją qqqqqqqqqq
do Mi takie zabiegi - Wyobraż sobie że niektórzy ludzie mają wrażliwą skóre i nie mogą uzywać zwykłego mydła bo to wysusza i podrażnie skóre więc dlatego wymyślili żele ...:p myje zęby 10 minut od dziecka bo tak nauczyła nas mama i wcale nie mam zniszczonego szkliwa wręcz przeciwnie mam bardzo zdrowe zęby a ludzie myślą że są wybielane ponieważ mają bardzo ładny jasny kolor:p podejrzewam że skoro twierdzisz że ludzie którzy używają balsamów i ujędrniaczy są tepi to jesteś poprostu zacofana...

Gość Mi takie zabiegi
Dziewczyno, chyba się nie zrozumiałyśmy. Ok skoro masz wrażliwą skórę, są moja droga specjalne mydła. Ale skoro wolisz żel to też dobrze. Natomiast co do reszty, 10 min myć zęby to naprawdę za długo, powie Ci to każdy DOBRY dentysta. Szkliwo się zdziera i niestety nic na to nie poradzisz. Ale że masz 18 lat to jeszcze nie jesteś w stanie zauważyć skutków. Dopiero za kilka, kilkanaście lat nie będziesz mogła wytrzymać z bólu jedząc np. lody. ;) I lepiej zainwestuj w zdrową dietę, witaminy i ruch, to ilość niezbędnych kosmetyków spadnie do minimum. Ja tak robię i mam ładną zdrową skórę, włosy i paznokcie a nie używam tysiąca specyfików. Ale tu potrzeba minimum chęci, a Ty zapewne jesteś leniwa. I tak jak ktoś wyżej napisał, używając tak często peelingów spłycasz naskórek. Oj nie chcę wiedziec jak bedziesz wyglądać za 10, 20 lat..

Gość nie szkoda ci tyle czasu
poświęcać na smarowanie się kremami i balsamami? Masz czas na sen, na systematyczne uprawianie sportu? Bo to jest podstawa dbania o siebie a nie używanie tony kosmetyków. Zresztą w wieku 18 lat nie potrzebujesz wcierać w siebie tylu chemikaliów.

Gość po co 18-latce
krem ujędrniający biust? Schudłaś ostatnio 30 kg i piersi ci wiszą?

Gość fcbzdn
plynu do ust tez nie uzywa sie zaraz po szczotkowaniu bo wyplukuje sie fluor z pasty ale pewnie o tym ze usta plucze sie tylko jednym lykiem tez pewnie nie wiesz...:P nawet juz w tv o tym mowia (ost na tvn style stomatolog na to uczulal) kolejna sprawa- za pare lat bedziesz tak zniszczona taka iloscia kosmetykow ze dziennie spedzac na tych rytulalach nie 4 godziny a 2 razy tyle :P ciekawe jakich tych kosmetkow uzywasz- pewnie zeli z sls? :P

bazienka - nic dntystyczna stosuje sie rowniez po umyciu zebow aby kamien sie nie osadzal :p

Gość dr. Evil
to chyba podchodzi pod turetyzm

autorko - wiesz co jak na 18 lat to naprawde za duzo tego wszystkiego uzywasz, jestes mloda i nie potrzebujesz tylu kosmetykow. Powiedz mi czy bez nich nie wygladasz tak atrakcyjnie?

Gość dr. Evil
po kilku latach takiego "dbania o siebie" będziesz "chemical sister"

Gość Ciocia dobra rada cytuje
Młody organizm bardziej podatny na szkodliwą chemię. Tusze do rzęs, cienie do powiek i podkłady różnych firm zawierają substancje chemiczne mogące prowadzić do raka, niepłodności i zakłócenia równowagi hormonalnej - ostrzega "The Daily Telegraph". Pierwsze tego typu badanie, gdzie oceniono wpływ makijażu na zdrowie nastolatek w wieku 14 - 19 lat przeprowadziła The Environmental Working Group. Przebadane przez EWG kosmetyki zawierają ftalany, triclosan (kancerogenny środek antybakteryjny), działające antygrzybicznie ale i uczulająco parabeny. Według statystyk opracowanych przez tę organizację, nastolatki używają aż 17 różnych typów kosmetyków i środków do makijażu dziennie - dodaje gazeta. Średnia dla dorosłych to 13. Gdy te dziewczyny dorosną, nakładanie tej ilości chemii stanie się dla nich rytułałem - tłumaczy Stacy Malkan, prowadząca Campaign for Safe Cosmetics. (źródło: o2)

Gość Ciocia dobra rada cytuje
Na Twojej naiwności żerują firmy kosmetyczne.

Gość magnefar
Miałam tak jak Ty, myślałam, że im więcej tym lepiej. Miałam kompleksy i nadmierne dbanie o siebie miało podłoże nerwowe. Teraz mam 31 lat i bardzo przetłuszczającą się skórę z mnóstwem zaskórników. Nie mogę sobie z nią poradzić. Nic nie skutkuje.