Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spisuje plusy i minusy

Potrafiłabyś być z takim facetem.....???????

Polecane posty

1)nie umie nic naprawic w domu gdy sie zepsuje 2)nie umie pomalować porządnie pokoju 3) nie ma samochodu a dobrze zarabia poza tym swietnie jezdzi 4) nie ma u siebie w pokoju niczego poza starą wieżą to znaczy nie ma komputera nie ma tv nie ma też apartau foto ogolnie nie ma zadnych sprzętów 5)w towarzystwie malo sie odzywa i wychodzi na strasznego gbura 6)ze mną tez nie za bardzo chce mu się rozmawiać a plusy 1) jest czysciutki 2) sprząta i robi to super 3) lubi dzieci i sie nimi potrafi opiekować 4) bardzo mu na mnie zależy

Gość fcbzdn
a na colere mi facet ciapa co mi kranu nie bedzie potrafil naprawic..|?:P

mam coraz wiecej watpliwosci

Gość a ja dostałam tak
z taką ofermą w życiu

Gość juka83333
sprząta i robi to super - ciekawe co sprzata jak nie ma nic w chalupie:)) ze mną tez nie za bardzo chce mu się rozmawiać - bardzo mu na mnie zależy jestes uposledzona???

Gość trzeba zrobic formata
1 - a zarówke umie wymienic? 2 tak , to nie problem 3 - moze go kupic skoro dobrze zarabia - to tez nie problem 4 zalezy z jakiego powodu nie ma

Gość miła jak zawsze
,,ze mną tez nie za bardzo chce mu się rozmawiać - bardzo mu na mnie zależy'' też mi to przyszło na mysl:D

Gość This is it.
Też nie umiem nic naprawić i co z tego. A on zarabia wiec jak coś bedzie potrzeba to wezwie fachowca

Gość nie jestem feministką
patrz na plusy, bo jego minusy są do wypprostowania

Gość a może ważne jest
że mu na tobie zależy i co ty do niego czujesz? a nie co on umie robić...zawsze możecie wynająć jakichś fachowców do takich prac, a uczucia nic nie zastąpi, ale jak uważasz... chciałabyś żeby facet oceniał cię pod kątem tego co umiesz robić, a czego nie i twierdził, że jak czegoś nie umiesz to jesteś daremna? :o

tak ze mna tez mu sie nie chce rozmawiac bo on nalezy do typow gburowatych co to malo co mówią.A to ze mu zalezy nie zalezy akurat od gadania:-o

Gość fcbzdn
patrzac na to jakiego mam faceta- czyli na cechy wymienione przez ciebie to zadnych minusow nie ma wrecz przeciwinie a z plusow to nie wiem czy potrafi opiekowac sie dziecmi- zadnych w rodzinach nie mamy to w zyciu nie poszlabym teraz za facetem co to pokoju nie umie pomalowac albo komputera zrobic :P

Gość juka83333
nalezy do typow gburowatych - to powodzenia!! ciekawe czy po kilku latach zycia z gburem zauwazysz u niego chociaz jeden plus ??

Gość rzyc go dziewczynko
a jak on sie nauczy w zyciu roznych rzeczy, to sobie poradzi:D a ty sama nie umiesz uszczelki wymienic, biedactwo??? OJEJKU! mamy rownouprawienie, kretynko. sama sie naucz i napraw, a nie czekaj tylko na kase i wyplate na nowy lakier.