Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaagubiona

Jakie studia wybrac?

Polecane posty

Gość zaagubiona

Jakie studia mi polecacie jak przedmioty ktore lubie to angielski biologia i matematyka..?

Gość sometimes ktos
matamtyka zawsze i na prawie kazde studia sie przyda :D wiec polecam informatyke o ile to lubisz

Gość zaagubiona
był? Czyli juz coś wybrałeś/aś?

Gość zaagubiona
Prawo odpada a informatyka wlasnie tez nie bardzo..

Gość zaagubiona
do mariooooooo: jak Ci cos nie odpowiada i nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj bo sam sie osmieszasz

Gość zaagubiona
ja tez myslalam nad architektura wnetrz :) ale tam chyba trzeba byc dobrym w historii sztuki slyszalam ze sie zdaje z tego jakis test na wejscie

Gość mariooooooo
ja sie osmieszam ?? albo Ty ... zadajac super glupie pytanie .. sama nie wiesz co chcesz od zycia ... jestes tukiem .... wymienials przedmioty podali ci kierunki i dalej : NIE ... jetes pewno brzydka jak noc .... zjebanych świat ci zycze paszczurze

Gość zaagubiona
A jak tam jest? Duzo sie trzeba uczyc? Czy trzeba umiec ta historie? ehh xD noo i co najwazniejsze czy ten kierunek jest ciekawy:0

Gość zaagubiona
mario zal mi Ciebie gdyz po Twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie jestes zbyt inteligentna osoba:)

Gość alltheway
Jesteś wg mnie w dobrej sytuacji, skoro lubisz przedmioty ścisłe(biologia,matematyka) Na rynku jest zbyt wielu humanistów. Nie doradzę Ci kierunku,ale wybierz raczej Politechnikę niż Uniwersytet. Moja koleżanka studiuje matematykę(z jakąś szczególną specjalizacją) po francusku.Wyszła na tym świetnie,dostała staz w Paryżu i spodobała się tak bardzo,że chcieli ja zatrzymać.

Gość mariooooooo
lubic przedmioty nie znaczy je umiec hahahahahaha co za patologia podstawowych rzeczy nie odróznia .... umh umhhhhhhhh lubie biologię ale mam z niej jedynkę hahahahahahahahahhhahaha za to nie cierpię maty ale mam z niej dobry hahahahahahahahahha

Gość zaagubiona
marioo, ja rozumiem ze jestes sfrustrowanym odrzuconym przez spoleczenstwo dzieckiem i wlasnie dlatego wybacze Ci Twoje chamskie uwagi:P

Gość mam podobna sytuacje i tez
nie wiem co wybrac:(

biotechnologie a mi co byscie polecili lubie: geografie, fizyke, matematyke, j polski, i ladnie rysuje

a po biotechnologii nie ma roboty, no chyab ze tkos jest naprawde dobry i chce zostac na uczelni

Gość Karolinkka69
Studiomania? Marioo, po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że zakończyłeś edukację na dość wczesnym poziomie? Podstawówka? Czy jeszcze jej nie ukończyłeś? Ja też mam ten problem, bo lubię psy i chcę iść na zoozechnikę a potem sobie dopełnienie kynologiczne zrobić. Może Ty też pójdziesz za zainteresowaniami? :) Ja też się bardzo długo zastanawiałam co wybrać. Z tym , że ja na razie muszę się zdecydować do jakiego chcę iść liceum a nie na jakie studia ;) Ale wiadomo, lepiej się przygotowywać od razu do tego, co chce się w życiu robić - im wcześniej tym lepiej.

Gość Karolinkka69
Nie, raczej chodzi o hodowlę psów ;) Bo tam jest nauka o genach bodajże. Chciałam iść jeszcze na behawiorystyczne ale nie wiem co mogłabym po tym robić :) Poza tym w Polsce podobno jest średni poziom nauczania w tym kierunku...

Gość moze ktos sie jeszcze wypowie

Gość fasola1
dziś praca po budownictwie ale inzynier nie tak zwykły podaj cegle..poza tym filologia angielska zawsze praca jest dla dziewczyny chyba ok..sama jestem nauczycielka i może praca niewdzięczna dzisiaj ale jest ..poza tym programowanie IT ale to trzeba kochać komputery ale tak na maxa a nie gg i kafeterie :0 poza tym to zależy kto co lubi..powiedzcie co lubicie to doradzę...

Gość angielski biologia matematyka

Gość a ja lubie ...
matematyke muzyke angielski i lubie tez rysowac::)

Gość fasola1
jak angielski to filologia i tyle biologia to może coś z medycyna ..ale np. specjalizacja stomatologia..praca jest kasa tez :)

Gość e...dziwne...
Dietetykę moze