Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzeć naprawde

boje sie ludzi, nigdy nie bede zył normalnie i szczęśliwie

Polecane posty

Gość chce umrzeć naprawde

nie wytrzymuje już chce umrzeć:O

Gość albooo
wielu ludzi ma takie mysli ale Twoje zycie moze się zmienić, jeśli mu na to pozwolisz...

Gość tyut7868
czego sie boisz??

Gość śmierć cię sama znajdzie
czekaj cierpliwie, to nie potwa długo :) a póki jeszcze się tu pałetasz bo poczuj kim jesteś bo w nastepnym zyciu będziesz juz kimś zupełnie innym..

Gość albooo
trzeba się pogodzić z własnymi niedoskonałościami, własnymi lękami itp mnie też bywa często i gęsto głupio, koszmarnie w różnych sytuacjach, miałam beznadziejne dzieciństwo, z którego wyszłam z nieśmiałością, kompleksami itp, no i mam to nadal ale żyję, bo kiedyś odkryłam, ze oprócz nieszczęść, tragedii, mogą być dobre, radosne chwile, tyle, ze trzeba o nie samemu zadbać... nic w życiu za darmo nie dostałam, sama musiałam zmagać się o spełnienie marzeń i niektóre spełniły się :)

Gość dziewczyna z pociągu
ja też tego nie potrafię za bardzo :) mam wrażenie, że często nie wiem jak się zachować, co powiedzieć, jak zareagować... dlatego robię to po swojemu ;) ludzie mogą mnie mieć za dziwną, ale tylko będąc w zgodzie ze sobą, można jakotako przeżyć życie ;) jak to mówią, akceptacja siebie to początek romansu na całe życie. może poszukaj podobnych do siebie ludzi ? < dawca aluzji >