inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 zwyzywac mnie to prosze bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Czekam tylko na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TECZOWAX33 Napisano Grudzień 25, 2009 Hej. Darmowe zestawy 3D WHITE. Wystarczy kliknąć i wypełnić ankietę : http://www.3dwhite.pl/?click=32f7d01392c7e7fb17dbe75051ecb529 POWODZENIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 No czekam moje maskotki :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Witaj inteligencie za trzy grosze:P Jak w y g y l i j a? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Zarąbista...... nareszcie skończyła....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 :O :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 25, 2009 co dalej? co ze swietami ? Jakie masz plany na swieta, oprocz tego,ze prawie cale przesiedzisz przed laptopem?:D:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Chyba tylko komputer........... podobnie jak sylwestra....... również tutaj bede siedział ............... bo w końcu nic ciekawszego do roboty nie mam ladaco łap kask----- :D :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 25, 2009 No to wspolczuje:-o ale na pewno cos wymyslisz, wkoncu jestes tak inteligentny i madry ,ze na pewno cos osbie rozkmnisz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Poza tym jak ja chce to potrafie sobie sam świetnie zorganizowac.......czas.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Nie ma czego współczuc........ mnie odpowiada takie życie jakie prowadze...... praktycznie jest spokojnie,zero problemów........ i raczej tak pozostanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach