Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blankaaaas

Kupno UGGów, pomocy!

Polecane posty

Gość Blankaaaas

Z tego co słyszałam UGG'i powinno się brać rozmiar mniejsze, ale czy to na pewno prawda? Kolejna kwestia to ich nieprzemakalność- to prawda? Każdy model jest nieprzemakalny? Naprawdę są takie ciepłe i wygodne? Można je nosić w lato? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.

Gość co ta glupia moda robi
hahaha kolejny pajac z tymi bamboszami na nogach :D :D To wygląda śmiesznie i głupio - bambosze łażące po ulicy, po śniegu. haha!

Gość Blankaaaas
Jeśli o mnie chodzi to na pewno nie moda na to wpływa, bo te buty wcale nie są już modne ;). Są po prostu wygodne i nieprzemakalne zapewne, wiec... chyba zbędna jest dyskusja na odrębny temat ;)

Gość co ta glupia moda robi
a ja ciągle widze te bambosze na ulicach, jakby nie były modne to nikt by ich nie wlożył a te paniusie by je wyśmiały, ale cóż! jest taka moda i trzeba nosić!

Gość Blankaaaas
Nie chcę się z Tobą kłócić, ale zapewne widujesz te tanie podróbki, które nie spełniają żadnych funkcji, a są po prostu noszone w niektórych kręgach. No cóż... Mi się zbliża wyjazd w góry i chcę mieć ciepełko ;)

Gość gnhdyu
a one sie nadaja w gory? :O to nie sa buty stworzone do takich rzeczy, tylko chyba do miasta, nie? nie trzymaja kostki , nie maja odpowiedniej podeszwy by sie nie slizgala etc, do gor to trekingowe powinny byc

Gość Blankaaaas
Jadę w góry po to aby zmienić sobie klimat, nie zamierzam nie wiadomo co tam robić, ponieważ jestem po skręceniu kostki. (Przeznaczone na bardziej ekstremalną wycieczkę mam)