Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violleczka

Blada czy opalona karnacja do czerwonej sukienki?

Polecane posty

Gość Violleczka

Kupilam na studniówke długą czerwona sukienke, nie wiem jaka karnacja bedzie lepiej wygladala z tym kolorem sukienki opalona czy jasna. Jestem blondynka mam jasna skóre, zastanawiam sie czy wlosy i moj kolor skory sie nie zlewaja. Nie wiem czy isc do solarium, zeby sie troche opalic i ozywic kolor skory. Co mi radzicie? zostac blada czy lepiej sukienka bedzie wygladala przy opalonej skorze?

Gość miła jak zawsze
to już zależy od ciebie:) licz się z tym,że skoro jesteś blada to solarium nie opali cię na czekoladkę.Zanim w ogóle będzie coś widać musiałabyś iść kilka razy a i tak efekt może nie byc taki,jakiego oczekujesz

Gość ssssssssssssssssssw2
nie idz. z jasna skora bedziesz wygladala ladnie i elegancko.

Gość moim zdanim jasna cera
duzo bardziej pasuje do czerwieni wystarczy zobaczyc jak sie prezentuje jasna cera w zestawieniu z czerwona szminka (np dita von teese) poza tym opalenizna (nie liczac delikatnej latem) jest juz dawno niemodna, tylko jakos do polek nie moze to dotrzec...

Gość zdecydowanie blada
do czerwienie ,a jakbys sie opalila na rozoway kolor to calkiem porażka.

Jasna (ale nie kredowo biała!) karnacja będzie o wiele bardziej pasowała do czerwonej sukienki niż cera z solarium :)

Gość w życiu..
do większości odcieni czerwonego nie pasuje jasna, blada skóra.. mocny kolor wyostrza w niej to, co najgorsze.. i wygląda się zwyczajnie jak chora.. leciutka opalenizna, takie muśnięcie, nie jak doda z tej fotki, bez przesady, są różne odcienie szarego a nie tylko czarny i biały prawda? :o nawet z tubki, niekoniecznie solarium, ale na pewno będzie wyglądać lepiej, niż córka młynarza wbita w czerwień. chyba że chcesz podkreślić swój patriotyzm ;)

Gość kurtka.debenhams
ja radzilam skoczyc do solarium na kilka minut- chyba te ktore twierdz ze jasne cera lepeij pauje to sie naogladaly rekla ,gdzie babka jest upudrowana od stp do glow i pewnie wymalowana jeszcze nie widomo czym- ........ niestety normalna skora na zywo ta ladnie nie wyglada.... kup sobie beta0karoten w tabletkach to przyspieszy opalanie,...

Gość do czerwieni zdecydowanie
blada karnacja!

milosniczki tandety i spalenizny z solarium sie odezwaly:O to normalne ,ze nie pojdzie na studniowke nieumalowana :O a diabel tkwi w odpowiednim dopasowaniu odcienia danego koloru do typu kolorystycznego urody..wyzsza szkola jazdy,dlatego te ,co nie potrafia zrozumiec istoty rzeczy smaza sie na potege w solarium a i tak wygladaja nijako,a inne osoby o mlecznej cerze potrafia wygladac tak pieknie hmmm-dziwne ,nie??;)

Gość w życiu..
chciałabyś chyba.. :o nie korzystam z solarium w ogóle, ale też nie nadużywam czerwieni itp mocnych kolorów.. dlatego napisałam o opaleniźnie z tubki. to na pewno będzie wyglądało lepiej, szczególnie w sztucznym wieczornym świetle, niż trupia bladość uwzględniając przeróżne odcienie czerwieni oraz typy urody. blade blondynki zawsze będą wyglądać gorzej w czerwieni niż brunetki, niekoniecznie opalone, ale z naturalnie ciemniejszą karnacją (pomijam ciemnowłose lodowe królowe, które też czerwień powinny odpuścić). dla blondynek są piękne odcienie niebieskiego, zielonego.. nie czerwień. ale jeśli już, to z odpowiednią oprawą