Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozof życia

Czy należy się opiekować chorymi i cierpiącymi

Polecane posty

Gość filozof życia

tracić cenny czas, życie, radość, żeby wysłuchiwać stękania ,jęczenia, żeby podcierac tyłek, czy może lepsze jest takie rozwiązanie jak w niektórych plemionach że starzy jak stają się ciężarem idą do lasu umrzeć, tak jest i oni nie mają pretensji

Gość opiekowałam się chorymi osobam
i nie były dla mnie ciężarem. A już na pewno nie traciłam swojego cennego czasu - tylko ofiarowałam go im z własnej woli i chęci. Ale jeśli zachorujesz, to nikt ci nie będzie bronił iśc do lasu i umrzeć. Twój wybór.

Gość tylko zeby choć potrafili
sami dojśc do tego lasu.....:D

Gość filozof życia
ale nie każdym można się opiekować, jak kogoś nie lubisz albo ma morde która ci nie podchodzi to taki człowiek jest ci obojętny

Gość a ja myślę że
Wysyp durnych topików dzisiaj... to chyba z przejedzenia niektórym takie popierdówki dzisiaj wychodzą...Ty "filozof" a jak ty nie daj ci Boże cięzko zachorujesz to tez udasz się do lasu? A co z tymi, którzy są tak cięzko chorzy, że chodzić nie mogą? Pomożesz im chociaz tam dotrzeć czy też ci będzie szkoda tracić czasu bo do lasu kawalek?

Gość filozof życia
pytam się szczerze, bo większość ludzi znika przy problemach jak kamfora, czy to czasem nie jest bardziej okrutne dla wszystkich?

Gość a ja myślę że
MIałeś odpowiedzieć na pytania

"Wszystko co byście chcieli aby ludzie wam czynili, czyńcie i wy"...z tego wynika , ze należy opiekować się chorymi i cierpiacymi...