Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkakaśka

przestac być kochanką ?

Polecane posty

Gość kaśkakaśka

spotykam się z facetem który jest zaręczony. Jestem jakby powiedzieć jego kochanką. Jednak nasze spotkanie nie ograniczają się tylko do seksu. Często są to randki, wspólne wyjścia. Poznałam jego dziewczynę, jest przesympatyczna, nie wiem dlaczego on jej to robi, ale jestem egoistką i obecnie obchodzi mnie tylko moje szczęście. Na początku nie wiązałam z tym facetem przyszłości, traktowałam tą znajomość jako zdobycz, bo zaręczony facet, wielka miłość do ukochanej itp ale zaczął się spotykać ze mną. Jednak czuje że coraz bardziej się angażuje w ten związek. brakuje mi możliwości pisania z nim esemesów wieczorami(mieszkają razem) czy możliwości pocałowania go w miejscu publicznych bo a nuż ktoś znajomy nas zobaczy. Moi znajomi też nie wiedzą że się z kimś spotykam, bo może się okazać, że znają jego narzeczoną. Co zrobić w tej sytuacji? zakończyć tą znajomość zanim się zaangażuje? ostrzec jego dziewczynę w jakiś anonimowy sposób z kim żyje, jeśli skończę tą znajomość? Czy spotykać się z nim dalej bo jest fantastyczny, kocham spędzać czas w jego towarzystwie, czuje się wtedy wspaniale.

Gość no i to jest lipa
My nie wiemy dlaczego on tak robi jego zapytaj . Być może lubi działać na dwa fronty lub jego dziewczyna (ale w to to nie uwierzę ) jest osobą bardzo religijną i mu się nie oddaje :).

Gość melisssa
Zakoncz lepiej tą znajomość z nim, skoro wychodzi na to, że nie bedzie razem... No chyba ze on ma zamiar rzucic swoją dziewczyne..

Gość kdsflh
Nazwijmy rzecz po imieniu-jesteś dziw..a