Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulenka_

Petting a ciaza

Polecane posty

Gość Ulenka_

Dwa dni temu doszlo do zblizenia pomiedzy mna a moim partnerem. Nie bylo stosunku. Ja bylam w 10 dniu cyklu ( cykle - 31 - 33 dni). Wiekszosc czasu bylam w bieliznie, ale pojawily sie momenty bez bielizny kiedy on piescil moja lechtaczke. Jego czlonek nie znalazl sie w pochwie. Ja poczulam na jego czlonku plyn ( zakladam preejakulat bo wytrysku nie mial). Piescil mnie, jedyne czego obawiam sie to ewentualnego plynu preejakulacyjnego na j ego palcach i ewentualnego przeniesienia go; w wiekszosci jego rece i palce nie bywaly w okolicach penisa, pojawil sie taki moment ale poczulam wilgotnosc palcy - tylko witlgotnosc i wytarlam je, nie wiem nawet czy to nie efekt wczesniejszego dotykania mnie; Czy w tej sytuacji mam sie obawiac ciazy ?

Gość Ulenka_
PROSZE o POMOC

Gość Ulenka_
hej jest tu kto ?

Gość Ulenka_
Tak myslicie ?

Gość Ulenka_
help !!!!!!!!!!!!!

Gość Ulenka_
????????????????????????????????????????????????//

Gość Czerwonowłosa.
Ja obstawiam, że wszystko jest ok, nie jesteś w ciąży.

Gość Ulenka_
Dzieki

Gość nikitaka
Naprawde nie powinnas sie obawiac! Pamietam, ze kiedy mialam swoje pierwsze zblizenia swirowalam dokladnie tak samo jak ty. Pamietaj, ze nie przez przypadkiem zaplodnienie odbywa sie podczas stosunku, nasienie musi byc wprowadzone naprawde gleboko, na palu jest to niemal niemozliwe. Ale oczywiscie zawsze warto pomyslec o zabezpieczeniu, zeby pozniej nie bylo pytania: "nie zabezpieczylismy sie, ale nie bylo wytrysku, czy moge byc w ciazy" bo to juz inny temat. pozdrawiam!

Gość ulenka_
Nie wiem dlaczego tak schizuje, czy to brak wiedzy ?

Gość ulenka_
Czy ktos moze mi pomoc ?

kochana, plemnik to nie rambo :D jeżeli cię nie zerżnął jak należy to i dzidziusia nie będzie :D no chyba że niepokalane poczęcie ;)

Gość ulenka_
Frrryga - nazwalas rzeczy po imieniu , chyba tego mi potrzeba . Ja nie wiem jak mam sie leczyc z tych obaw , cigle sie obawiam.

ulenko, jesteś młoda nawet nie wiesz jak ja śirowałam :D jeżeli nie umieścił penisa w pochwie i nie spuścił się to nie masz sie czego obawiać ;) na przyszłość radze korzystac nie tylko z prezerwatyw ale rowniez z kalendarzyka :)

Gość ulenka_
Frrryga , prezerwatywa byla naszykowana to tylko byla gra wstepna ( w 10 dniu cyklu przy cyklach ponad 30 dni ( zwykle 32- 33) , ja juz nie wiem chyba jestem chora

najgorszy jest stres. byłam na wakacjach, tak sie stresowałam że przez cały urlop wyczekiwałam @ byłam tak zestresowana że nie mogłam się nim cieszyć :) ostatniego dnia zrobiłam test -negatyw. takie odprężenie poczułam że po kilkunastu minutach dostalam @. nie stresuj sie!

Gość ulenka_
Myslisz , ze to jest w ogole realne w takiej sytuacji zeby doszlo do zaplodnienia ?

realne jest jakby w ciebie wszedł i spuścił być może wtedy kilkamilionó plemnikow dało by radę :) lub spuścić się ci do pępka zamoczyć najdłuższego palca w "kałuży" i wpieprzyć do pipy :) to 10 dzień cyklu, nawet jeżeli kilka by się dostało na tych palcach to twoja cipka jest tak kwaśna że by ich to zabiło :D szkoda ze nie ejstes w stanie okreslic czy mialas śluz

Gość ulenka_
Sluz sie zaczal - dzisiaj - taki plodny , a sytuacja odbyla sie we wtorek. Wiesz mial rece raczej suche. Nie mial wytrysku ani przed , ani po pieszczotach.

Gość ulenka_
Frryga - myslisz , ze powinnam byc spokojna, Chyba z palcowki bez wytrysku to nic sie nie urodzi - hmmm

Gość ulenka_
Dzieki sliczne Wiesz ja tak sie strasznie balam , jestem bardzo mloda; ale caly czas staral sie trzymac reke na pulsie. Tak mi sie wydawalao ,z e raczej od takich rzeczy w ciaze sie nie zachodzi , ale emocje biora gore

Gość ulenka_
Dzieki sliczne Wiesz ja tak sie strasznie balam , jestem bardzo mloda; ale caly czas staral sie trzymac reke na pulsie. Tak mi sie wydawalao ,z e raczej od takich rzeczy w ciaze sie nie zachodzi , ale emocje biora gore

Gość ulenka_
Czy ktos jeszcze chcailby sie wypowiedziec - bardzo prosze o wsparcie

Gość karoolek..............
Co ? wypowiedziec ... ciemnogród reprezentujesz , ze robi sie mdło ! jak mozna byc tak tepym w czasach gdzie dostep do wiedzy jest nieograniczony , a i wczesniej wszystko zostalo powiedziane

Gość ulenka_
Karolku , uwazasz, ze powinnam byc spokojna

Witam i po swietach ... ale nie o tym chcialam pisac ... a mianowicie od poczatku ... od 2 lat biore tabletki anty. bo gdy ich nie bralam to nie mialam okresu ( zespół policystycznych jajników i ogolnie lekarz powiedzial ze zmiany hormonalne) to biore te tabletki i jest wszystko ok ... tylko ze od wczoraj strasznie mi sie w głowie kręci ale nie po za tym żadnych bolących piersi żadnych smaków itp. jedynie co to wczoraj było mi niedobrze ale to juz chyba wszystko z tego stresu ... powiedzicie mi co to moze byc ? jutro zrobie test tak dla pewnosci ale czy myslicie ze to ciaza ? pozdrawiam bardzo serdecznie