Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zj

PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość zj
przenosze temat tu bo na ogolnym za duzo mi nie pomogli:) a zatem: poznalam jakis czas temu chlopaka, juz teraz jestesmy razem ale to jeszcze bardzo swieze wszytsko jest.. i mam maly problem. chodzi o to ze on jak wiekszosc ma konto na naszej klasie... i ma tam kilkanascie zdjec.. na polowie z nich jest z jakimis dziewczynami a reszta co prawda bez dziewczyn ale glupie sa te zdjecia:/ jak mu zwrocic na to uwage?.. jesli chodzi o te dziewczyny to nie jest jkas zazdrosc z mojej strony.. narazie chyba za malo nas laczy zebym byla o to zla.. poprostu uwazam ze z szacunku do mnie powinien te fotki usunac... a te pozostale glupie zdjecia.. ehh.. co mam robic?

Gość Motylek w klatce.
Słuchaj mój były nosi na szyi nieśmiertelniki z moim imieniem i nazwiskiem oraz wyznaniami miłosnymi i mimo, że miał poważną dziewczynę to nie zdjął tego i powiedział , że nigdy nie zdejmie... (mimo że to on mnie rzucił), a Ty sie o jakieś zdjęcia wściekasz :)

Gość no mozesz mozesz
gratulacje!! WYGRYWASZ KONKURS NA NAJBARZIEJ DEBILNY TEMAT NA KAFE W ROKU 2009!! JESTES IDIOTKA, GRATULACJEEE!!

Gość zj
EHHH.. myslalam ze tu siedza bardziej normalni ludzie..