Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwirrka

apodyktyczna tesciowa niszczy nasze malzenstwo

Polecane posty

Gość popieram no nie wierze
to sie w glowie nie miesci...od tesciowej trzymajcie sie z dala, jakas popaprana rodzinka...moja tesciowa wpada raz na tydzien po corke na spacer, czasem my idziemy na obiad i tyle, jak mi wciska swoje madrosci to odpowiadam kontratakiem, nie daje sie, nie ma prawa ingerowac w nasze malzenstwo i wychowanie dziecka postaw sie kobieto

Gość mama karmiaca 2
wspolczuje, zrob cos dziewczyno, postaw sie,kazmu wybierac

Gość manna30
a ja bym zrobiła tak. wyjechała z dzieckiem na tydzień i powiedziała mu, że w tym czasie ma podjąć decyzję kogo wybiera. Jeśli po tygodniu nie przyjedzie to wnosisz sprawę do sądu i koniec. Niech się zdecyduje, czy zakłada nową rodzinę czy żyje ze starą, skoro z obiema na raz sie nie da. Profilaktycznie jeszcze zbierałabym sobie jakieś dowody na to, że Cię gnębią, bo coś mi się widzi, że ta rodzinka jest zdolna do wszystkiego i w razie draki sami Cię do sądu pociągną a tam niestety będzie głos wszystkich wobec Ciebie. Trzymaj się dziewczyno i nie daj sobie zmarnować życia. Lepiej być samotną matką a zapewnić sobie i dziecku szczęście niż deptaną emocjonalnie matką i to samo rozdarcie szykować dziecku. Pamiętaj o maluchu - przecież on to wszystko widzi

Gość co za porazka polska
maz typowy polaczek, tesciowa mysli ze zona syna to wrog konieczny, siostrzyczka glupia nastolatka ;] bosko... ja sie w ostatniej chwili z takiego piekielka wywinelam.. 4 lata zwiazku z kolesiem dla ktorego najwazniejsza na swiecie byla mamusia, a zaraz po mamusi kotlet na obiad (codziennie.. w piatki za to rybka!).. wyjechalam, poznalam co to normalne zwiazki, normalni i dojrzali faceci.. mieszkalam sama, poznalam mojego meza, slub, piesek, domek :) tesciowa dalekoooo, dzwoni co 2 tyg spytac co i jak ;] to nie sredniowiecze.. zrocie cos z mamuska.. mieszkanie mozna teraz wynajac wszedzie ;]

Ty sie wogole z nia nie patyczkuj.Traktuj ja jak smiecia(ale nigdy przy swiadkach ani przy mezu bron Boze!),a pozniej udawaj,ze to ona jest ta zla:) Poplacz sie przy mezu,ze juz nie wytrzymujesz,ze jestes na skraju zalamania nerowego i depresji.Poprostu zabij te suke jej wlasna bronia:) To samo z siostrzyczka od gowniar ja smierdzacych itp,a pozniej udawaj,ze nic takiego z twoich ust nie padlo i zdawaj relacje co one w nerwach do Ciebie mowia:) Co za szmaty!!!!!A Twoj maz tez dupa.Ale macie dziecko i ja zdaje sobie sprawe,ze nie mzoesz tak poprostu od niego odejsc.Tez mam bombla i problemy z tesciowa.Na szczescie sporadycznie,bo dziela nas ogromne kilometry.Musialaby przeplynac morze polnocne:P

Gość elwirrka
dziekuje za odp

Gość syno

Gość syno
Mam wrażenie że teściowa chce mi zabrać miłość dziecka......Bylam na obiedzie w niedziele nie chciałam ale poszłam dla meża z dzieckiem oczywiście. Mały nie moze sie tam zalklimatyzować płacze i nie chce sie bawić z tesciami oni uważaja ze mnie widzi i to dlatego ida do osobnego pokoju z nim zeby mnie nie widział i tym samym nie płakał. Byli zniesmaczeni ze nie zostawilismy im dziecka i nie poszlismy do kina. Mieliśmy iść ale mąż nie chciał. A ja boje sie im zostawic dziecko...

Gość pies fantastic
Mąż Cię nie szanuje, nie szanuje Cię ani teściowa, ani bratowa, ani ktokolwiek w tym domu, co Ty tam jeszcze robisz? Masz męża pierdołę, niedorośniętego szczeniaka, który nie potrafi we własnym domu stworzyć warunków dla żony i dziecka. jeśli sama zaraz nie ześwirujesz to Twoje dziecko z pewnością. UCIEKAJ!

Gość brydzia 0612
na to trzeba czasu i cieroliwości ,a najlepszym wyjścim nie kłucic się tylko milczec to im da do myślenia

Też jestem zdania ze powinno się wywalić tesciową i tą siostrunie na zbity pysk.Jestem z meżczyzną ktory jest po rozwodzie, do ktorego sprytnie i malymi kroczkami doprowadzila jego byla tesciowa, ktora też wszystko wiedziala najlepiej, w obecnosci swojej corki, czyli wyzywala jego od skurwys... a ona nie reagowala na to wogóle.Nigdy się nie wstawila w jego obronie i to jest wlasnie podstawowy blad.Uwarzam że jesli ta druga osoba naprawde nas kocha nie pozwoli na wyzywani i ponizanie swojego partnera/ partnerki.

Gość nie_głupia_baba
A ja bym wyjechała na tydzień do mamy i wszystko przemyślała. Jeżeli małżonek się stęskni, to niech przyjedzie do was, weź go na stronę i spokojnie porozmawiaj. Powiedz, że sytuacja w waszym domu jest ciężka i nie chcesz już mieszkać z całą jego świtą, bo oni nie potrafią mieszkać z tobą. Nie szanują Cię i nie traktują jak gospodyni czy jak członka rodziny, więc najlepiej, abyście wszyscy mieszkali oddzielnie. Powiedz, że dajesz mi kilka dni i niech się tamci spakują. Jeżeli on powie, że NIE, to ty nie wracasz. Bądź konsekwentna! Jeżeli nic się nie zmieni, wyprowadź się i układaj życie na nowo....