Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwonowłosa.

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Czerwonowłosa.

Mam problem Od raz przechodzę do rzeczy. Miałam @ 27 Listopada, po czym 5 Grudnia podczas stosunku pękła prezerwatywa (dni płodne). Następnego dnia, 6 Grudnia wzięłam tabletkę PO, Levonelle, a 13 Grudnia dostałam kolejną @ (wywołaną prawdopodobnie właśnie przez tabletkę). Jednak nawet po wzięciu tej tabletki i po @, czuję się bardzo niepewnie. Podczas dni płodnych po ostatniej @ uprawiałam petting i istnieje możliwość, iż sperma została przeniesiona wewnątrz mnie na palcach mojego faceta. Od jakiegoś czasu czuję się dziwnie, często biegam do łazienki, czuję się bardzo zmęczona, zasypiam na stojąco! Dodatkowo, mam dziwne zmiany w apetycie, raz nie chce mi się jeść wcale, a za chwilę jestem głodna jak wilk. Dodatkowo, po prostu czuję się bardzo niespokojna, martwię się, że coś jednak z tego mogło wyjść (nie, żebym się nie cieszyła, jakby okazało się, że jednak tak). Mam przez to dużo stresu, po prostu zamartwiam się.. Czy może to być ciąża? Czy tabletka mogła np. nie podziałać, a krwawienie byłoby wywołane czymś innym? Wiecie, czasem kobiety mają krwawienia podczas ciąży, myślą, że wszystko jest ok, a jednak mają w sobie dzidziusia. Czy jest taka możliwość. Proszę o odpowiedzi!

Gość Czerwonowłosa.
up.

Gość I am so sorry for you
test

Gość Czerwonowłosa.
Zrobię w najbliższym czasie, ale chcę poznać opinię innych.

Gość Czerwonowłosa.
up.

Gość nie no wymiękam
skoro ciąża nie byłaby dla Ciebie tragedią to po jaką cholerę brałaś tabletkę PO? pomyślałaś co się stanie,jak nie zadziała?