Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKI JEDEN OPDAD BIOLOGICZNY

CHCE SIE KOCHAC Z TERESA

Polecane posty

Gość subaru team
hej (diablica po drinku padła)masz tam miejsce jeszcze w tej orgii??Da się załapać??

Gość subaru team
ja nie jestem kobietą !!! kutasa mam!!

"diablica po drinku powstała (mloda.plus.21@gmail.com) Żeby tylko jeszcze jakiś facet się zdecydował bo same babki to jednak nie to - potrzeba będzie przynajmniej jednego kutasa " Spoko, Diablico powstała, cała armia napalonych gości się naprasza przecież. Wielu zrezygnowało przez Wasze Diablicze pisanie, bo wyszło w pewnym momencie na to, że sama do siebie piszę, a Was-klonów jest już cztery sztuki, jak tak dalej pójdzie, bo Wy również możecie pączkować, opanujemy całą erotyczną kafeterię, ale... Wtedy będzie nudno !!! ;-))) Pozdrawiam wszystkie Diablice :-)))

"diablica po drinku powstała (mloda.plus.21@gmail.com) Żeby tylko jeszcze jakiś facet się zdecydował bo same babki to jednak nie to - potrzeba będzie przynajmniej jednego kutasa " Spoko, Diablico powstała, cała armia napalonych gości się naprasza przecież. Wielu zrezygnowało przez Wasze Diablicze pisanie, bo wyszło w pewnym momencie na to, że sama do siebie piszę, a Was-klonów jest już cztery sztuki, jak tak dalej pójdzie, bo Wy również możecie pączkować, opanujemy całą erotyczną kafeterię, ale... Wtedy będzie nudno !!! ;-))) Pozdrawiam wszystkie Diablice :-)))

Gość juuuuuuu
kochaj sie ze mna nie dam juz rady poprostu za bardzo namieszalas w moich myslach i nie tylko twoja pupcia nogi sliczne brzuszek i cudowne piersi od dnia kiedy ciebeie widzialem spia ze mna jestes zawsze i wszedzie a po tym kiedy kochalismy sie kiedy siedzialas na mnie to juz nie mam spokoju jeden raz chociac daj sie rozebrac

Gość Youlka
diablico!usłysz jego wołanie bo sie chłopok zadreczy :P

Gość Youlka
swoja drogą moj piepshony celibat zaczyna mnie lekko zdenerwiac :P normalnie juz mam dosc!krde normalnie musze isc na baunssy :D

Gość Youlka
a co tam :D raz sie żyje hihihihih

Gość Youlka
czworokąt brzmi jeszcze lepiej :D

Gość Youlka
hahahah naprzemiennie znajdziemy brzmienie :D wibracje przejdą właściwymi torami :D

Gość Youlka
żadnych puszków :D masz rację diablico :D niunia musi byc gładka :P

Gość Youlka
ekhmmm to ja odpadam...musiałbyś najpierw skraść moją duszę...bez love nie ma byznesa :P zadziorna jestem :D i trudna w użytkowaniu :D

Gość Youlka
kwiaty to mi wiedną Kochanie :D po prostu działam na nie destrukcyjnie :D przestają przy mnie oddychać :D

Witam klony, co was tak mało, przestałyście się rozmnażać??? Ależ tu się zrobiło gorąco !!! A ja w nocy miałam orgię... sam na sam... z sobą niestety, na szczęście z Wami w wyobrażeniach ;-))) Dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Pocałunku, więc całuję siarczyście wszystkich, jak na diabli pomiot przystało, tych wyuzdanych z fantazją i bez *-) :-)))

No ... Odpadzie Biologiczny, musisz określić jak wielkim zagrożeniem dla środowiska jako odpad jesteś, proszę o podanie wszelkich parametrów wykonanych przez profesjonalne laboratoria. Z atestami !!! Teresa.. A swoją drogą taką cholerrrną ochotę mam na seks, od rana, zeżarłabym Ciebie na surowo ...Dobra... bez wyuzdanych tekstów, to się wcześniej nie udało... Polizałabym ... sama nie wiem co... Nadziałabym się najchętniej na Ciebie, ruszała jak na siodle, ujeżdżałabym jak dzikiego konia, w te i we w te... i tak dalej aż do tego wspaniałego momentu wszechobecnego skurczu w sobie... ozkoszy !!! Teresa.. ps. fajnie było :-)))

Gość tereska z koscielnej dziupli
to dzis po połnocy rripleyy;)

a co ... kolejna Tereska ma ochotę na romansowanie ??? W takim razie Odpadzie Biologiczny, odezwij się do Nas, stworzymy trójkąt, a może jeszcze ktoś się przyłaczy ??? !!! ;-)))

Gość iuiu
odświezam temat zaczynamy?

Hej ty, spragniony "ujeżdżania", napisz czy nadal mnie pragniesz ??? Jeśli tak! To nie widzę problemu, by nie powtórzyć tej rajcownej zabawy, ale tym razem według moich reguł. ps, Sorki za zwłokę. Ten czas tak szybko leci......... a dotychczasowy "ogier" był wielce absorbujący.