Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suburban

pytanie o seks analny z duzym

Polecane posty

Gość Suburban

Hej kobity. Zawsze bylem dumny ze mam duzego waca (20 cm, 16.5 w obwodzie) ale wczoraj drugi raz mialem sytuacje ze dziewczyne bolalo jak za gleboko wchodzilem i nie chciala sie ze mna kochac dlugo. Laska w moim przypadku tez czesto konczy sie na lizaniu glowki bo caly nie wchodzi. Zastanawiam sie (i to jest moje pytanie) czy seks analny moge uprawiac az do samego konca? Mialbym wtedy szanse "wsadzic" go do konca bo tak do polowy albo sama glowke to nie odczuwam pelnej satysfakcji. A no i zeby nie bylo to wczesniej zadbalem o kobiete i o gre wstepna to jasne zawsze o to dbam bo inaczej to w ogole nie byloby mowy o wlozeniu gdziekolwiek.

Gość Suburban
Tak zawile napisalem ze moze moje pytanie nie jest jasne wiec powtorze:-D Czy w seksie analnym moge wlozyc na glebokosc mniej wiecej 20 centymetrow czy nie powinno sie tak gleboko bo to niebezpieczne albo bolesne? Moze na jakims forum medycznym powinienem spytac?

o ile dobrze wiem i kojarze przez odbyt wychodzi kupa. ale skoro chcesz jej zafundowac lewatywe to spoko, milego :classic_cool:

Gość Suburban
Nie chce fundowac lewatywy, ale akurat dziewczyna z ktora bylem zaproponowala mi to sama. Ale nie zdecydowalem sie bo boje sie ze moglbym jej cos uszkodzic i dlatego pytam kobiety maja albo moga miec jakies doswiadczenia w tym zakresie.

Gość Głęboka
Tak możesz wsadzić całego pod warunkiem że twoja partnerka będzie na to przygotowana i rozluźniona i oczywiście nie zapomnij o nawilżeniu :) Pozdro

Gość Suburban
Dzieki za odpowiedz. Nie jest to jedyna forma seksu jaka chce uprawiac, ale w przypadku kiedy kobieta jest "plytka" i nie moge wejsc do konca a zgodzi sie na seks analny to dla mnie jedyna szansa na pelny stosunek a nie smyranie czubka... Do tej pory seks analny uprawialem raz i bylo w miare ok ale strasznie ciasno i chyba bolesnie dla partnerki. A seksu oralnego w sumie tylko raz mialem partnerke ktora potrafila wlozyc sobie do ust wiecej niz 2/3 a meczyla sie z tym strasznie.

Gość Głęboka
Uwierz mi czekoladowy tunel jest pojemny tylko wszystko w swoim czasie na pewno to nie będzie za pierwszym razem na to trzeba troszkę czasu poświęcić aby mudz go całego wprowadzić

Gość Girdle45
Seks analny jest dla ludzi cierpliwych. Bądż taki, a sprawisz partnerce wiele rozkoszy. To działa w obie strony.

Gość najlepiej
pokaz jakiego masz wrzuc fotke do oceny :-)

Gość Girdle45
Pokazywałem wiele lat temu. Więcej powagi. Wielkość penisa to pikuś. Istnieje jeszcze fisting analny.