Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siuks

Właśnie zrobiłem 160 pompek. To dużo?

Polecane posty

Gość jak na siuksa
to cieno :-P :classic_cool:

Gość jacku
izabela nie podniecam ciebie? why

Do lasencji> normalne, rece blisko tółowia nie szeroko. Ponoć najlepiej tak. Idzie i w klate i w bica. Z klaśnieciem też zrobie pare ale tak tylko dla rozluźnienia mięśni. Robie też tak że kłade nogi na krześle i wtenczas pompuje ale tak to jest za letko. Musze chyba jutro najebać ksiązek do plecaka i sróbować z obciązeniem.

Siuks - wlozyc ksiazki do plecaka :) jacku - alez podniecasz mnie, podniecasz...ktoz by mnie podniecal jak nie Ty...idol mlodziezy :p

Izabello z tym podniecaniem to nie miałem nic zbreźnego na myśli i wogóle nie szukam poklasku. Chodzi mi bardziej o czysto techniczną opinie niż uczuciową.

Izabelo ja też wiedziałem ze Ty wiedziałaś. Tak tylko ogólnie w doli wyjaśnienia napisałem

Gość jacku
izabelo mogę Tobie włożyć? Postaram się być delikatny aby nie podrażnić Twojej jakże jedwabistej skóry tam, tam chen dalekomiędzy dwoma pięknymi, długimi wieżami

jacku - a budda Cie przypadkiem nie opuscil? Wlozyc sam sobie mozesz co chcesz i gdzie chcesz byle bys ode mnie trzymal sie z daleka. Nie wiem wsadz sobie pizze do buzi to Ci chyba wychodzi najlepiej :p

Gość jacku
Izabelko jesteś strasznie cyniczna i sexownie niedostępna. Najgorsze jest to, ze masz manie przesladowcza i zawsze uważasz, ze każdy chciałby Tobie coś gdzieś wkładać. Kolejną sprawą która mnie w niecierpliwy spósób nurtuje to ta Twoje wrecz rasistowskie i nieludzkie traktowanie ludzi opychajacych się pizzą. Czy to, że pochłaniam tyle pizzy ile Ty sama pewnie ważysz w ciągu dnia i jestem nieco spasiony nie moze jednak swiadczyć o tym iż jestem świetnym zawodnikiem do "wkładanie" Tobie różnych przyjemnośći.

Nie, nie Ty a Jacek. To on swoją obecnością zagęszcza całą atmosfere dialogu między nami. I przez niego te niedomówienia.

jacku - "Najgorsze jest to, ze masz manie przesladowcza i zawsze uważasz, ze każdy chciałby Tobie coś gdzieś wkładać." przeciez sam zapytales "czy moge tobie wlozyc" wiec jaka ja mam manie? Powtarzam po raz kolejny - nic mi nie mozesz wlozyc. Pizze do buzi sama sobie potrafie wlozyc. Po ktores tam co pizza ma wspolnego z rasizmem? Chyba nadmiar pizzy rozmiekczyl Ci mozg. Ale to tylko takie moje drobne spostrzezenie:p

Gość jacku
tak wracaj do pompek.Nie daj się. Izabela zrobiła 162 pobiła nawet Turbodymomena

Drogi Jacku czy byłbyś na tyle uprzejmy i zostawił byś nas na chwile samych. Idz se pochłaniaj te swoje pizze gdzie indziej. Nie widzisz że siejesz zamęt w głowie Izabelce.

Gość jacku
Izabelko. Przepraszam najmocniej. To wszystko przez nadmiar chili i innych przypraw. Jeszcze raz przepraszam i proszę o wybaczenie.

Yyych a ja mam ciągle wrażenie że to jest mało. Ciekawe ile taki Adamek by zrobił.

Gość jacku
Izabelo dziękuje Tobie, pięknie się zachowałaś. Mogłabyś teraz zaprosić mnie na małą kawkę uwieńczoną wspólną kolacją a kto wie może i śniadaniem. Zapraszam do przemyśleń.

Jacku naprawde niedostrzegasz że jesteś tu jak te piąte koło u wozu.

Siuks - Adamek na pewno robi o wiele wiecej :) Ale spokojnie, masz dopiero 19 lat wiec dojdziez do takiej wprawy jak on :) Ja tez musze zaczac znowu cwiczyc bo moja kondycja jest beznadziejna. Chyba nawet nie przebieglabym 500 m bez zadyszki juz o zrobieniu ponad 40 pompek nie wspominajac.

Pompki z nogami umiejscowionymi wyzej od reszty ciala sa dobre na miesnie klatki piersiowej. Jednak dopier jesli sa odpowiedni wykonywane. I jesli potrzebujesz do nich mniej wysilku przez co staja sie dla Ciebie nieatrakcyjne to po prostu zwieksz ich ilosc.. np do 60-80. Efekty po jakims czasie widac.

No Jacek bądźże dżentelmenem i zrób to o co Cie prosi kobieta.