Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meTOme

CZEGO PRAGNĄ KOBIETY OD SWYCH PARTNERÓW?

Polecane posty

Gość meTOme

Czego pragniecie od facteów by czuć sięz nim naprawde dobrze?

Gość bara bara bara do rana
:D

A to ciekawe pytanie! Na ironię za to zakrawa fakt ze cokolwiek kobiety "dostają" to zazwyczaj nie jest to "czego pragną" :)

a tak serio to miłości, czułości, zrozumienia i nie wchodzenia w drogę (tzn. nie denerwowania) podczas napięcia przedmiesiączkowego do tego powinieneś być męski, zdecydowany, zadbany... oj dużo tego;P

a jaka piosenka jest dobra do striptizu? odpowiedz jako facet:P

Gość żeby mówił więcej
bo ten kaleka intelektualny nie potrafi mówić, a wyduszenie z niego czegokolwiek graniczy z cudem. chce też, żeby umiał słuchać krótkich zdań, które do niego mówię ze ZROZUMIENIEM. żeby umiał wyrażać swoje uczucia, żeby był wobec mnie lojalny.

Gość defkojd
facet powinien umiec zadbac o siebie, bo wtedy bedzie potrafil zadbac o swoja kobiete. powinien umiec podejmowac decyzje, byc zadbany i mieć w sobie odrobine romantyzmu. zadnych powyciaganych swetrow i brudnych butów zdecydowac na jaki film pojsc do kina, co kupic na kolacje i kiedy zaplacic rachunki oraz co zrobic w kryzysowych sytuacjach zaprosic na romantyczna kolacje, pamietac o urodzinach, czasem wpasc z kwiatami zadnych ciamciakow, dla ktorych zona jest kolejnym wcieleniem mamusi i ktorzy potrzebuja prowadzenia za raczke przez zycie i oczywiscie wiernosc i milosc :)

"powinien umiec podejmowac decyzje, byc zadbany i mieć w sobie odrobine romantyzmu. zdecydowac na jaki film pojsc do kina, co kupic na kolacje i kiedy zaplacic rachunki oraz co zrobic w kryzysowych sytuacjach zaprosic na romantyczna kolacje, pamietac o urodzinach, czasem wpasc z kwiatami" Takiemu facetowi to nie potrzebna już kobieta na stałe bo sam potrafi o siebie zadbać i nie potrzebuje dodatkowego obciążenia ;)

Gość defkojd
to prawda, ale własnie na takiego kobiety polują z dziką pasją ;)

No właśnie upolują a potem nudzą się w jego sterylnym świecie, stają się kolejnym puzzlem w idealnym obrazku. Hmm, jednak wszędzie musi być trochę chaosu jak mniemam :)

w zwiazku najważnjesze wg mnie jest poczucie bezpieczeństwa, czyli świadomość tego, że hest przy mnie facet, na ktorym mogę polegać, zaufać, który czasem podejmie decyzję, gdy mi zabraknie odwagi

Gość kobiety pragna tylko kasy

Gość Taka po prostu JA
Zajebiaszczego sexu, reszte da sie jakos ogarnac :classic_cool:

Gość Pastereczkaa
Musi umieć grac dla mnie:):P Zawsze prosiłam oto koleżanki;) a ja marzyłam by jakiś facet grał. Np też w święta..To fajny obrazek rodzinny..żona mąż pianino choinka, bombki, gwiazda na niebie i nasza kolęda:) Musi byc inteligentny, ale nie zarozumiały. czytac ksiązki, bajki;) chodzic ze mną na wystawy obrazów, fotografii, teatr uliczny, kino (teraz na księcia i żabę, miłośc i krew i..coś tam jeszcze było, ale zapomniałam:P) Lubiec nocne spacery..plażą również..Tak o 1 w nocy. I zimą. Ale to takie coś to tylko w romansach Daniel Steel:D Ja kocham przyrodę. Jej kolory i energia motywuje mnie do życia.

Gość forsa gruby penis i bmw
a reszta na kafe - "on mnie bije", "on nie pamieta o moich urodzinach", "on mi kupil pod chonike PLUSZAKA"... i takie tam... ale za cene tyvch 3 rzeczy wyzej - wszystko zniesiecie. "kobiety".

Gość każdą kobietę można
szybko uszczęsliwić, ale jest to bardzo kosztowne

Gość valkiria no pewnie bo baby
na kafe KLAMIA... i nie tylko tutaj...

a nie pomyslales/as, ze baby jak wszedzie sa rozne?? sa takie co klamia ze wszystkim i sa takie co mozna nazwac naiwnymi do szpiku kosci. Nawet na kafe sa rozniste. Zreszta nie wdaje sie w dalsza dyskusje, bo mnie zadziobia tak zwani-"doswiadczeni". 🖐️ i zycze pozytywnych doznan...