Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stelka19

mama uderzyla mnie w twarz po alkoholu

Polecane posty

Gość stelka19

bylismy na rocznicy slubu u cioci.. wypada akurat w 1szy dzien swiąt... wiadomo byl alkohol..rodzina troche wypiła, moja mama rowniez (ja nie pilam poniewaz bylismy samochodem i po imprezie musialam odwiesc rodzicow do domu) .....mama powiedziała przy stole cos co mnie urazilo....zrobilo mi sie bardzo glupio.. myslalam ze sie zapadne pod ziemie... po powrocie do domu zwrocilam jej uwage ze przesadzila.. powiedziałam jej zeby kontrolowała co mowi i nie wracała do zdarzeń z przeszłosci..ona zaczela na mnie krzyczec.. jak ja sie do niej odnosze.. ze nie bede jej zwracała uwagi.. itp poklocilysmy sie a ona dała mi 2 razy w twarz (byla pod wplywem alkoholu). co mam o tym myslec? taka sytuacja nigdy wczensiej nie miała miejsca...dodam ze mam 19 lat

Gość stelka19
nikt nie odpisze?

Gość KAMA 45
Fatalnie się stało, że dostałaś po buzi i wiek ma tu mniejsze znaczenie. Spróbuj porozmawiać z mamą na trzeźwo jeszcze raz, na spokojnie, nie unoś się i nie daj mamie się unosić. Powiedz jeszcze raz, że pewne sprawy powinny pozostać między Wami a nie być rozstrząsane na forum rodzinnym i powiedz mamie, że bicie nie rozwiąże żadnego problemu. Są święta, powinno się wybaczać, więc spróbuj mamie wybaczyć ale zaznacz, że nie może na Ciebie podnosić ręki. Trzymam kciuki za Ciebie i mamę aby zachowała się tak jak należy. Powodzenia i wszelkiej pomyślności.

Uwarzam ze to ze była pod wpływem alkocholu i powód w rzaden sposób ją nieusprawiedliwia. Koniecznie porozmawiaj z nią o tym na trzeźwo bez emocji. Ja też dostałem od swojej mamy pare razy w twarz ale mi to sie nalerzało.

Gość stelka19
dziekuje za odpowiedzi

Gość Tele Portier
A chcesz juz sie od rodzicow wyprowadzic?

Gość Anq25
A jak nie przeprosi na trzezwo to powiedz ze nastepnym razem na spotkaniu rodzinnym ty na forum powiesz że cie bije po twarzy i jej sie zrobi glupio.

Gość stelka19
do Tele portiera: planuje wyprowadzic sie za ok pół- wyjade na studia

Gość stelka19
* za około pół roku

Gość rady_babuni
Drogie dziecko, Rodziców trzeba trzymać krótko. Niestety ale zagubił Ci się gdzieś prawidłowy schemat rodziny. W dzisiejszych czasach to dzieci okładają rodziców. Nigdy odwrotnie! Niestety ale musisz się przełamać. Idź teraz i ją pierdolnij. Jeśli twoje życie rodzinne dotychczas było zaburzone, może być Ci ciężko. Może poproś jakiegoś przyjaciela? Jeżeli tak właśnie jest jak mówie, to zwróć się do psychologa. On pomoże Ci pokonać tą barierę. Wierzymy w Ciebie!!!