Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonina

Czy Wam też tak strasznie wolno chodzi gra The Sims 3?

Polecane posty

Gość neonina

Witam. Dostałam na gwiazdkę grę The Sims 3 (gra oczywiście oryginalna). Wszystko super, o grze marzyłam, ale... chodzi potwornie wolno. Sam proces ładowania, włączania, trwa ponad 20 (!!!) minut! Później też wszystko sie zacina, chodzi bardzo wolno, nawet nie dotarłam do "życia" bo samo tworzenie simów zabiera tyle czasu, że nie mam siły już męczyć się przy życiu choć bardzo bym chciała :( Co może być przyczyną? 1. Mój laptop ma dokładnie 2 lata 2. Przed zainstalowaniem gry przeinstalowałam Vistę, więc sam komp chodzi bardzo szybko, poza simsami i systemem nic na nim nie ma Prosze, pomocy :(

Gość neonina
Dzięki, a może jest ktos, kto sie zna? :) Chciałabym wiedzieć, czy ta gra każdemu tak wolno działa? Nie znam dokladnych parametrow kompa, ale skoro ma dwa lata, to jakies tragiczne chyba nie są :P The Sims 2 chodziło mi raczej normalnie.

Gość neonina
Ok, już wiem... Mam za małą pamięć RAM- wymagają 1,5 gb a ja mam tylko 0.5 :O:O:O No to sobie pograłam... Po świętach od razu lecę po pamięć do sklepu :P Dzięki za zainteresowanie i wesołych swiat :)