Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yacyk

Kobieta z dwójką dzieci to dobra partia!

Polecane posty

Gość yacyk

Niedawno poznałem wyjątkową kobiete, panne z dwójką dzieci i jej dzieci wcale mi nie przeszkadzają, moja rodzina też ją lubi. Moja dziewczyna pierwsze dziecko urodziła w wieku 19 lat a drugie w wieku 23 i jest dobrą matką. Ja mam dwójke dzieci z pierwszego małżeństwo, ich matka umarła i trzecie dziecko z drugą żona która ode mnie odeszła i zostawiła dziecko pod moją opieką. Razem tworzymy naprawde fajną rodzinke.

Gość yacyk
Znamy się już prawie rok, mieszkamy ze sobą od 3 miesięcy i planujemy nawet ślub.

Gość współczuje głupoty

Gość yacyk
Moja dziewczyna po prostu miała pecha w życiu, przy pierwszym dziecko została porzucona a przy drugim została zgwałcona!!! Teraz postanowiła ułożyć sobie życie od nowa, ja tak samo.Moi rodzice żyją od 30 lat bez ślubu i nikt nic nie mówi. Ja akurat zamierzam wziąć ślub z tą kobietą! Miałem już dwie żony, pierwsza umarła a druga odeszła ode mnie. Tym razem napewno się uda nam stworzyć udany związek.

Gość werwerwe
matką może i jest dobrą, ale na żonę się to coś nie nadaje ;)

Gość werwerwe
tak, tak - zgwałcona ;) ostatnio to niezła wymówka jest ;)

Gość yacyk
Tworzymy udany związek z którego wszyscy są zadowoleni. Moi rodzice,jej rodzice a dzieci traktowane są jak rodzeństwo. Właściwie to nie mamy ślubu ale często mówie o niej "moja żona" tak samo ona mówi o mnie "mój mąż"

Gość I am so sorry for you
gratuluje i zycze szczescia:):):)

Gość jego rodzice żyją bez ślubu to
nic dziwnego że ciągnie go do patologii...

Gość Glupi jestes i tyle
Nadstawiala sie, grzmocili ja na wszystkie sposoby, dmuchali jak suke spod latarni, jebali az wyla z bolu, trzepali az krew tryskala, pakowali w nia na maksa az po jaja, tryskali do srodka az wyciekalo a ty kurwa wierzysz ze zostala zgwalcona. Co moze jeszcze kon ja zapinal?? Gratuluje glupoty

Gość yacyk
Sam też nie byłem święty! To raz a dwa to chłopak który ją zgwałcił siedzi teraz w więzieniu.A to co robiła za nim mnie poznała to jest jej sprawa. Teraz wobec mnie jest lojalna!

Gość Glupi jestes i tyle
Skad wiesz ze siedzi? Odwiedzales goscia? Taaa , lojalna... Chyba wtedy gdy spi...

Gość yacyk
Bo mam do niej zaufanie! Skąd wiem że siedzi w więzieniu bo w całej okolicy było o tym głośno, stąd wiem.

banda buraków jest na tym forum, wszystko nie pasuje.chamstwo i wulgaryzm.na to tylko ich stać. nie słuchaj ich, różnie w życiu bywa, najwazniejsze, że tobie jest dobrze i miej w dupie co ludzie o tym mówią. widać, ze sami są po dwóch klasach i trzeciej religii, albo i to nawet nie.

Gość jeżeli czujesz ze to Ona
to ożeń sie prawdziwa miłość jest niespodziewana bywa tez trudna ale przecierz to co nas kosztuje jest zawsze najcenniejsze ryzykuj nie spróbujesz nie bedziesz wiedział a tych ukąsliwych uwag nie słuchaj bo łatwo wydawać Sądy najczęściej te krzywdzące acha i nie siedz na kafee bo to ogłupia wesołych swiat dla waszej szczesliwej gromadki

Gość Jeśli to nie prowokacja
TO autorze jesli czujesz, że to jest to - to badź z ta kobietą. Prawdziwa miłość, akceptuje wszystko "z dobrem inwentarza" - jesli ją kochasz to i pokochasz jej dzieci, a nawet jesli ich nie pokochasz to nie bedziesz ich krzywdził, i odwrotnie.... Tylko taka miłośc jest trudna - wiem bo mam podobnie - łącznie jest nas 6 -1+2 + 1 +2 Dzieci (a właściwie już w czesci pełnoletni ludzie) są w podobnym wieku, jesteśmy już razem 10 lat, i jakoś się to układa i staramy się nie faworyzować swoich dzieci. Ostatnio miałam zarzut (o "swojego" dziecka), ze nawet od swoich wymagam więcej... Jesli kochasz naprawde - to wszystko się ułozy w końcu...