Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuptus swiateczny

faceci w necie sa naprawde odwazni ,zwlaszcza nieudacznicy

Polecane posty

Gość tuptus swiateczny

przeciez to jakies kur.... nieporozumienie z ta moja plcia . Sam jestes chlopem , by nie bylo nieporozumien , mam jaja tzn nie jestem chudym brzydkim kaczatkiem ,potrafie przyj......... jesli naprawde zajdzie potrzeba ( oczywiscie drugiemu facetowi ) ale nie marudze ,nie obrazam jak leci . Po cholere wam to . Zamiast pogadac ,posmiac sie ,cos madrego powiedziec . Zapoznac sie , przeciez tyle tu samotnych ludzi siedzi . Kurwa jestescie ludzmi ,a zachowujecie sie jak z matki kurwy i ojca pijaka

K**wa jestescie ludzmi ,a zachowujecie sie jak z matki k**wy i ojca pijaka a to nie jest obrażanie?

Gość tuptus swiateczny
stwierdzenie faktu jest obrazaniem? jesli podejdziesz do swini i nazwiesz ja swinia ,tzn ze ja obrazilas?

Gość tuptus swiateczny
no wlasnie o taki co sie wpisali mowie . Ale zaden z was nie wyjdzie poza net , nie obrazi nikogo twarza w twarz , bo przeciez strach wam nie pozwala :p

Tuptuś sam pouczasz nicki jak mają postepować,w/g mnie zachowujeswz sie tak jak inni. Załóż durny temat --jak chcesz sie pośmiać i już

Gość tuptus swiateczny
a kto powidzial ze durny , no chyba ze Tobie w zyciu pozostal juz tylko smutek

Zgadzam się z Tobą w 100 %/... to forum mogłoby być naprawdę fajne.. bez tych podszywów i debilstwa jakie się niestety szerzy :O Dobija Cię przy najlepszej okazji.. G..... jedne 😠

Gość tuptus swiateczny
to prosze , jest durny ,smieszny i moze rozladuje atmosfere przez 5 min :p

Ale np. zakładasz fajny topic gdzie chcesz pogadać z fajnymi i normalnymi ludźmi o poważnych sprawach, a tu wejdą te robale i wszystko zniszczą.. Ludzie są jednak niepoważni ..:O

Gość tuptus swiateczny
a zreszta to forum dla kobiet prawda ? fakt ,jestem facetem ,ale lubiecrozmawiac z kobietami . Mimo ze dostalem w kuper nie raz od waszej plci , nie bede wylewal zali ,ze kobiety to potwory , stwory , cory szatana itp. :p wole pogadac ,dowiedziec sie czegos od drugiej ,trzeciej osoby . wyladowac moge sie na rowerze ( silownia odpada ,bo mam przesyt w pracy brrrrrrrrrrrr)

Na forum ludzie są prawdziwi, w realu ciągle grają swe wykreowane role, a tu mogą pokazać prawdziwe oblicze.

Gość tuptus swiateczny
to fakt . Ludzie musza udawac , bo przeciez twardy facet nigdy nie powie ze ktos go nie chce , ze dostal kosza , lub po ryju :p Coz , widac ja jestem mieczakiem :p

A o cóż maiłby "twardziel" mówić o tym, że ktoś go nie chce, dostał kosza - on zwyczajnie akceptuje fakty i żyje nadal swoim życiem.

Gość tuptus swiateczny
przeciez rozmawiacie , wiekszosc artykulow zaczyna sie najczesciej od problemu i tu pojawiaja sie dwa fronty . Kobiety probuja doradzic , a faceci czasami tez , lub , co nastepuje czesciej pisza glupty w stylu " zrob mi loda " jesli ma ochote na loda , nawet w swieta burdele sa otwarte :p

Gość TUPTUS TO HIPOKRYTKA
jak wszyscy,. najpierw poucza, a pozniej mowi ze tu kludzie z kurwy i pijaka siedza. brawo!

Gość tuptus ma manie wyzszosci
uwaza sie za kogos lepszego, ale tylko jak ma dziewczyne, wczesniej nie byl taki pewny siebie

Gość tuptuś to FACET taak
o boże, jaki nick sobie wybrał....

Gość milosnik kobiet
o tak , tuptus uwaza sie za pepek swiata . ilu tu psychologow siedzi :p

Gość milosnik kobiet
to facet . a o tej pani lub pana , ktora sie czepia nicka - pewnie rambo by jej wpadl w oko :p