Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1b

Jak podkrecic faceta?zeby chcial sie spotkkac

Polecane posty

faceta ktory nie chce sie spotkać,nigdy sie nie widzieliśmy, uprawialismy tylko wirtualny seks i rozmawialismy na najrozniejsze tematy.Jara mnie strasznie pod względem seksualnym intelektualnym i w ogole....Robie wsyztsko wysyłąm u nagie fotki(bez twarzy)pisze opowiadania erotyczne opisujace co i jak chcialabym znim robic.I jedyny efekt jaki mam to to że on nie chce dalej kontynuowac tej znajomosci bo czuje że "nie powinien"i bylo by mu lepiej bez tego podniecenia ktore sie tu zrodziło.Jednoczesnie po kazdym opowiadaniu zaraz sie odzywa i bawimy sie na nowo.Jak go moge podkręcić jeszcze bardziej

dacie mi jakis pomysl moze jakies inne opowoadania ninnna strategia inne fotki

on si enei chce spotkac:(i jest pewien swojej decyzji:(

Gość Misiaczek_
Właśnie dlatego się nie chce spotkać że go nakręcasz. Na pewno seksu ma już dość. Dziwię się że nie było mu szkoda czasu na wirtualny seks. On z pewnością chce się spotykać z normalną kobietą a nie tylko seksem najaraną.

Na 100% ma dziewczynę, narzeczoną lub żonę i resztki moralności, żeby się powstrzymać przed spotkaniem z Tobą (na którym pewnie byłby seks). Poza tym takie dziewczyny, które są tak otwarte na seks z obcym facetem, i które się nawet z tym seksem mu narzucają, są niewarte zachodu i lepiej trzymać je na dystans. :(