Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyyyyt

czy to wstyd ide na sylwka z facetem

Polecane posty

Gość czyyyyt

znam go dwa miesiace i chcialabym zeby on sobie poszedl wyspac sie do domu(swojego)a ja żbym spala w hotelu anie u niego..i rano zeby mnie odwióżłłon chce zebym spala u niego w domu.czy to głupia sytuacja jak wyskocze z czyms takim?

Gość tak masz problem ze soba

Gość czyyyyt
dlaczego po prostu nie chce znim spac i doprowadzac do takich sytuacji wole sama...:O

Gość czyyyyt
zostalam nieraz bardzo skrzywdzona...chłópak mnie narazie nie pociaga zwyczajnie go lubie nie zamnierzam z nim spac.Mam traume po ostatnich zwiazkach wstydze sie mu tego powiedziec wiem ze to chore ale tak bardzo nie chce znim zostawac sama w tym domu

Gość czyyyyt
mieszka wdomu zmatką ale dom ma podobno 250metrói całągóa jest jego wiec tak jaby mieszkal sam

coś ty taka nierozgarnięta. Umawiasz się, na sylwka, rano on odwozi ciebie do domu i żegnacie się czule na zawsze i po sprawie, możesz mu zaintonować kolędę na Trzech Króli w telefonie na pożegnanie.

Gość czyyyyt
tak wlasnie chce powiedziec i isc do tego hotelu bo inaczej nie wroce do domu nie mam prawka sylwek jest delako od mojego mieisca zamieszkania a on przeciez sie napije w nowy rok

Gość czyyyyt
Blondyn Ty jeses nierozgarniety...Sylwester jest!!Jak mnie odwiezie do domu jak bedzie pil!!!:O

Gość no to daaajesz
To powiedz mu to, no ale przecież jak śpisz u niego w mieszkaniu , to nie musisz zaraz z nim spać. Facet przecież ma kanapę, możesz zaproponować że na niej będziesz spać. Ale jak sam nie zaproponuje, że to on będzie spał na kanapie, to facet raczej nie jest za ciekawy :P

a to ty nie wiesz o tym, że istnieją taxi????? po takich imprezach....no co z tobą dziecko????

Gość czyyyyt
zaplac mi z ataxi jak to jest inne miasto i noc sylwestrowa myslalam o tym kosztowałoby mnie to z 700zł:O

Gość czyyyyt
ale ja nie chce nie wiem nie chce i juz...nawet sie przyulac stresowac..chce sama whotelu

ale chłopak będzie przez cały 2010 rok śpiewał sobie pieśń radosną: Noc minęła nadaremnie, była dupa, ale ze mnie!!!!

Dziewczyno to się nie stresuj, uprzedź chłopaka o swoich planach, może coś doradzi jeszcze np. zaproponuje taxi dla Ciebie do hotelu, albo znajomego poprosi żeby was odwiózł... nie szukaj problemów gdzie ich nie ma, Baw się dobrze :)

Gość matka prawie Polkaaa
małolata 23 - co a ci faceci karzą spać na kanapie? czy może każdemu radośnie wskakujesz do łóżka żeby się pieprzyć po dwóch miesiącach? jak facetowi zależy na kobiecie to nie pozwoli jej spać na dywanie, materacu, itp, gdy on sobie leży w wygodnym łóżeczku. Chyba przyszła pora żeby cie uświadomić małolatko o tym.

matko Polko , poproś Mikołaja, żeby ci jakis wibratorek, rozładujesz naładowaną energię seksualną i będziesz patrzeć na świat życzliwiej......

Gość Czy ten Aniołek i kwiatuszek
widać że masz go w dupie, pewnie na kase poleciałaś jak większość z nas:P