Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurydza2

wasze odczucia

Polecane posty

Gość kukurydza2

co myslicie jka widzicie elegancka kobiete z tatuazem na karku, np. jakies inicjaly?

Gość alltheway
..że ten znak,inicjał miał dla niej bardzo duże znaczenie,albo że zrobiła ten tatuaż pod wpływem szaleństwa młodości, bo sądziła,że już zawsze będzie zbuntowana i nieokiełznana i teraz tego żałuje

Gość Wiesiek 24
wszedzie Cie pełno;) Mnie tatuaże sie podobaja i gdyby nie to,ze u nas nadal średniowiecze a wytatuowani postrzegani są jako kryminalisci już dawno zdecydowałbym się na "rękawki" :D Chyba czas wyjechac;)

Gość kukurydza2
wiesiu:) w jednym moim temacie zapytalam cie o opinie ale mnie zlales:P nie ladnieee. jzu uciekam skoro mnie pelno:)

Gość kukurydza2
wiesiu:) w jednym moim temacie zapytalam cie o opinie ale mnie zlales:P nie ladnieee. jzu uciekam skoro mnie pelno:)

Gość Wiesiek 24
pewnie nie zauwazylem przez swiateczne zamieszanie;)

Ja jestem jak najbardziej za :) Nie widzę żadnych sprzeciwów co do samego tatuażu:) Ale proszę zastanów się pięć razy czy warto tatuować sobie jakieś inicjały. Musisz podejść do tego że jest to decyzja na całe życie :) nie myśl że możesz później usunąć, tylko zrób coś takiego z czego bedziesz zadowolona cały czas :) Takie moje zdanie :)