Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesamowicie szczęśliwa

Wczoraj rozmawiałam z Turkiem przez skype...

Polecane posty

Nie znam angielskiego a dzięki translatorowi google świetnie się dogadaliśmy :D Super mi się rozmawiało z tym człowiekiem z tak daleka. Jest ode mnie starszy o 8 lat, bardzo przystojny, mój typ urody ;) Wiem, że jemu się też spodobałam. W zasadzie nie mam zamiaru nic więcej oprócz rozmów realizować, ale fajnie tak pogadać z kimkolwiek na świecie. Za to druga rozmowa mnie przeraziła. To był Egipcjanin. Rozmowa w sumie ciekawa, ale był strasznie zaborczy, rozkazywał mi, jak wyłączyłam kamerę to się wściekł, w końcu się odłączyłam, bo naprawdę się przestraszyłam :o Zapraszał mnie do siebie na kilka dni, chciał mi nawet zasponsowarować pobyt i to w ciągu godzinnej rozmowy :o To chyba typowe zachowanie. Turek też mnie zapraszał do swojego kraju, ale nie w taki sam sposób co ten Egipcjanin. Jakie wyznania są w Egipcie? To muzułmanie, czy kto?

Gość ssssasssssa
wyznanie to nic innego jak nowe trendy w religii nazywa sie to TERRORYZM

no ten egipcjanin tak się dziwnie zachowywał. W sumie ma opis, że szuka osób z otwartym sercem, chce poznać normalnych ludzi, zależało mu na szczerości, napisałam mu, że nie interesuje mnie sex, ani w realu ani cyber, mimo to próbował mnie namówić na przyjazd do Aleksadrii :D

Gość uppppppppppppppppppp

ach, Ty naiwna:D musiałabyś być bardzo brzydka, żeby Cię nie zapraszali Turkowie i inne 'ciemne' typki:D serio, ja wcale nie żartuję...ale to sie jeszcze nauczysz:)

eee nie rozumiem za bardzo wpisu.

jestem na tyle ładna czy jak? Wiem, że oni lubią blondynki, kobiety o jasne cerze, to się nie dziwię, ale napisz coś więcej. Pierwszy raz wlączylam opcję skype my i zaczęło się pandemionium ;)

Gość edssu 93
turki turki turki ..juz to przerabiałam