Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocyk

Wyprzedaże

Polecane posty

Gość no ja na e-maila
dostalam ju info ze w House przeceny do 55% i w mediaMarkt wietrzenie magazynow, wiec mysle ze uswiadczysz juz jutro wyprzedazy :)

Tak,tak,też dostałam info z House :P ale przydałyby się też inne sieciówki-New Yorker,H&M,Cropp :P Muszę spożytkować jakoś pieniądze, które mi sprezentowano,bo potem nie będe już miała czasu na zakupy i wszystko się rozejdzie,a konkretów żadnych nie kupię.

jutro po świętach wątpię ! pamiętaj wyprzedaże trzeba przygotować, to ciężka praca a przeciecz nikt w święta nie przygotowuje! poza tym Sylwester przed nami wiec to tez opózni , wiele towaru zejdzie jeszce na zabawe sylwestrowa , wiec takie na prawde duze wyprzedaze beda po sylwestrze!

Zapewniam Cię, że wiele osób pracowało w sklepach już od 4-5 rano w niedzielę i szykowali promocje. Wiem, bo znajoma pracuje i taki los ją spotkał - masakra. A to co się potem działo w sklepach przechodzi ludzkie pojęcie. Myślę jednak, że będzie jeszcze gorzej ;) Teraz lepiej nie ruszać się z domu na zakupy...

Zapewniam Cię, że wiele osób pracowało w sklepach już od 4-5 rano w niedzielę i szykowali promocje. Wiem, bo znajoma pracuje i taki los ją spotkał - masakra. A to co się potem działo w sklepach przechodzi ludzkie pojęcie. Myślę jednak, że będzie jeszcze gorzej ;) Teraz lepiej nie ruszać się z domu na zakupy...

Gość Daggu
Przegląd aktualnych wyprzedaży na www.promocyjnegazetki.pl/wyprzedaze/

Teraz chodzę na siłownię, ale niedługo zaczyna się sezon joggingowy i śledzę sklepy ze sprzętem sportowym gdzie są buty do biegania, ubrania itp... Na razie najlepiej wypada tanisport.pl

Koniec końców byłam w centrum handlowym w poniedziałek.I jakoś marnie z tymi wyprzedażami..tzn,owszem są,we wszystkich sklepach praktycznie,ale same ciuchy mało zachęcające.

A może powiecie gdzie dokładnie warto się przejść? Zupełnie nie mam czasu na zwiedzanie całej galerii, a coś za niewielką kasę kupiłabym sobie chętnie...