Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta wkurzona

Pytanie do facetow!

Polecane posty

Gość kobieta wkurzona

Prosze o szczere wypowiedzi. Czy jesli podoba Wam sie kobieta, ale uslyszeliscie od niej od kumpla(ktory gdzies tam tez zaslyszal u niepewnego zrodla plotke) ze ona niby zdradzala swojego faceta z jakims innym facetem(pomomo tego,ze to istne klamstwo ) chcelibyscie sie z nia spotykac?Dalibyscie jej szanse wspolnego poznania sie,czy skreslilibyscie ja na dzien dobry?

Gość kobieta wkurzona
Ale gdy uslyszycie o kobiecie taka plotke, to uwazacie jak za kurwe?:( od razu ja skreslacie?Rozmawialam o tym z bratem i powiedzial mi ,ze on np w takiej sytuacji zdystansowal by sie do kobiety.

Ja w to nie wierzyłem, a przez 11 miechów 3 osoby coś mówiły lecz nie bezpośrednio... potem zaczęło sie psuć i odszedłem, po czasie dowiedziałem sie że puszczała sie od samego początku gdy z nią byłem... teraz sie pozbierać nie mogę... i będę już ostrożniejszy.

Gość kobieta wkurzona
Poprosilabym o wiecej opnii panow:)

Gość kobieta wkurzona
Brysio ale to mogl byc jeden przypadek na 100 ta Twoja byla kobieta!

Gość Asia 19 Krk
męski punkt widzenia: 1) kobieta zdradza= kurwa 2) facet zdradza= macho ot masz odpowiedź

Gość kobieta wkurzona
Nie wszystkie kobiety zdradzaja swoim facetow, np ja! Az serce mi sie kroi,ze ktos mogl cos takiego na moj temat powiedziec;/ Zaraz uslysze pewnie,ze w kazdym klamstwie ziarno prawdy jest, ale w tym przypadku tak nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I bardzo ybolewam nad tym, bo wlasnie chyba stracilam factea , ktory strasznie mi sie podobal;/

Gość kobieta wkurzona
Nienawidze plotek:( NAJBARDZIEJ BOLI TO,ZE KTOS O MNIE TAK MYSLI:( znam swoja wartosc i wiem kim jestes, a tu takie sytuacje;/

Gość kobieta wkurzona
Nienawid tych meskich pUnktow widzenia;/ale mam nadzieje,ze nie wszyscy faceci sa tacy!! plotka to plotka, gdzies zaslyszana.Uwazam,ze normalny, prawdziwy facet, doswiadczony zyciowo, nie bedzie mial z tym zadnych problemow.NIE WIE CO STRACIL;/

Gość kobieta wkurzona
Nie podaruje mu tego, niech zaluje, nie wie co stracil:):):)

Gość kobieta wkurzona
Pewnie juz wszyscy faceci na tym forum skreslili mnie po przeczytaniu tego;/ Jest mi tak zle, boli mnie najbardziej,ze ktos mnie oczernil w taki sposob, i przez to stracilam kogos na kim mi bardzo zalezalo.

Gość oj haha..
" Nie wiem - mam nadzieje, ze ci pomoglem" haha, to lubie na tej stronie haha =D... Jasne , ze bym sie nie zadawal z taka zdzira! Jednak sa faceci, ktorzy postapiliby inaczej, ale sa pewnie tacy sami jak i ta, ktora zdradzala. Oj ... HAHAHA, tamta wypowiedz mnie kladzie na kolana haha =D... Wydaje mi sie, ze zdziry powinny sie trzymac ze zdzirami.Chodzi mi o to, ze ci, ktorzy wiele razy zmieniali osobe towarzyszaca, powinny sie zadawac z takimi samymi ludzmi. Jesli jest inaczej to psujecie tylko inych ludzi, staja sie tacy jak wy. Ach...To odrazajace...

Gość kobieta wkurzona
ale a nie jestem zadna zdzira!!wypraszam sobie takie slowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem kobieta , ktora sie szanuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111Chyba nie przeczytales dokladnie tego co napisalam!!!!!a co on sadzi o mnie to juz jego sprawa,nie chce go wiecej widziec, jesli nie ufal mi tylko jakiejs beznadziejnej plotce to jego sprawa, sprawa miedzy nami zakonczona.Niech wie co stracil.

Gość kobieta wkurzona
Jesi on uwaza podobnie jak Ty to ja nie chce spotykac sie z takim panem:( to przejaw prostactwa!!

Gość gadasz od rzezcy
ale dalej sobie tak wmawiaj :D

Gość Wiesiek 24
Nie interesuja mnie plotki:o

Gość kobieta wkurzona
Dziekuje za wspaniale odpowiedzi:)Na prawde:) Pocieszona jestem maksymalnie w te swieta:( Z reszta nie wazne, daje sobie od teraz spokoj z ta historia i tym facetem, nawet jak sie odezwie to dam sobie spokoj i zleje to!A to bedzie kara za to ,ze uwierzyl w ta smieszna historie!