Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienka z okienka

gdzie lepiej kupowac - douglas czy sephora?

Polecane posty

Gość gienka z okienka

gdzie jest taniej? jak z jakoscia kosmetykow - czy trafilsice w ktorejs perfumerii na zepsuty kosmetyk? a moze polecicie inne perfumerie w warszawie?

Gość napewno sephora...

Gość wgłębiamemmatt
tam gdzie taniej sephora ma ładny wyglad ale nie ejst wacel elpsza

Gość dksvkl
ani tu ani tu.....kupiłam sobie w Paryżu moje ulubione perfumy i....są zupełnie inne/autentyczne/,sa różnice w opakowaniu nawet!

Gość gienka z okienka
no do paryzanie wybieram sie w najblizsym czasie. a macie jakies miejsca w warszawie?

Jeżeli chcesz kupić perfumy to może nie idź na zakupy ani do sephory, ani do douglasa tylko zobacz sobie na swoje ulubione zapachy w drogeriach internetowych? Ja kupuję w perfumerii kokai.pl i jestem zachwycona, zarówno obsługa klienta, jak i cenami bo jest dużo taniej :)

Gość Trzaskacz klapą
syfora czy daglas jeden pies

Gość gość
Nie wiem jak Wy, ale ja sie naciełam na obsługę w pewnym sklepie w Dauglasie, zostałam zmierzona od stóp do głów, a że, nie wygladałam jak z wybiegu, bo w chorobie i wracajac z apteki postanowiłam zajrzeć. Kupuje dosć drogi podkład, i chciałam moze z nowym rokiem wypróbowac cos innego, ale po minach Pań obsługujacych, bardzo szybko stamtad wyszłam i podejrzewam,ze nie wrócę. Bo dobry sprzedawca, to połowa sukcesu. Nie sztuka jest wymalować się kosmetykami w pracy i obczajać klientów, oraz patrzeć na nich z góry. Nie zostawię tam nawet 5 zł

Gość gość
gość dziś Nie wiem jak Wy, ale ja sie naciełam na obsługę w pewnym sklepie w Dauglasie, zostałam zmierzona od stóp do głów, a że, nie wygladałam jak z wybiegu, bo w chorobie i wracajac z apteki postanowiłam zajrzeć. Kupuje dosć drogi podkład, i chciałam moze z nowym rokiem wypróbowac cos innego, ale po minach Pań obsługujacych, bardzo szybko stamtad wyszłam i podejrzewam,ze nie wrócę. Bo dobry sprzedawca, to połowa sukcesu. Nie sztuka jest wymalować się kosmetykami w pracy i obczajać klientów, oraz patrzeć na nich z góry. Nie zostawię tam nawet 5 zł xxx Ja tak miałam w Sephorze w Łomiankach pod Warszawą miałam wolny dzień wracając z koleżanką od znajomych z działki chciałysmy zrobić zakupy i przy okazji weszłyśmy do Sephory panie zrobiły nam wielką łaske że nas obsłużyły ,wole kupować na Marszałkowskiej w Warszawie panie są przemiłe chętnie doradzą i chociaż wole dobry kosmetyk niż drogi ciuch jestem dobrze obsługiwana nikt mnie nie lustruje jak jestem ubrana

Gość Judyta

Pierwszej jakości to są w Paryżu, potem Douglas/Sephora w różnych innych lokalizacjach-troszkę starsze, w zależności od danej perfumy, ale można kupować śmiało. Potem starsze są w Rossman, Super Pharm i za nimi perfumerie internetowe. Różnica ? Trwałość...Te tańsze "oryginalne" wytrzymują 2-3 godz i zanikają. Poza tym nie warto kupować 100ml, bo tracą tez swoją moc i się nudzą. Najlepiej 30-50ml i tylko z Paryża lub Sephora/Douglas. W innych miejscach najbardziej markowe perfumy są przeważnie nie warte nawet połowy ceny....Kupuję perfumy od 24 lat.

Gość Koko
Dnia ‎2017‎-‎01‎-‎08 o 13:40, Gość gość napisał:

Nie wiem jak Wy, ale ja sie naciełam na obsługę w pewnym sklepie w Dauglasie, zostałam zmierzona od stóp do głów, a że, nie wygladałam jak z wybiegu, bo w chorobie i wracajac z apteki postanowiłam zajrzeć. Kupuje dosć drogi podkład, i chciałam moze z nowym rokiem wypróbowac cos innego, ale po minach Pań obsługujacych, bardzo szybko stamtad wyszłam i podejrzewam,ze nie wrócę. Bo dobry sprzedawca, to połowa sukcesu. Nie sztuka jest wymalować się kosmetykami w pracy i obczajać klientów, oraz patrzeć na nich z góry. Nie zostawię tam nawet 5 zł

w chorobie do sklepu?pewnie wyglądałaś niewyraźnie i dlatego tak obcinały.